2777
2789
عنوان

من بی سیاستم یا شوهرم بدقلق؟؟؟

341 بازدید | 16 پست

همه چی خوبه ها ‌ولی پول دست خودشه حقوق دست خودشه .ماشینم دست خودشه به من نمیده میگه تازه یاد گرفتی نمیشه . پس من چجوری یاد بگیرم. اصلا هیچ اختیاری ندارم همه چی دست خودشه .برای پول تصمیم بگیرم نشده .هر چی بخوام میخرم ولی باید اون اوکی بده یه جوریه اخه😳😖

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خواهرش قبل حقوق شوهرش تصمیم گرفته چیکار کنن ولی من هیچی دستم نیست 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

به مرور میده اوایل به من پول میداد تا هزارتومنشم حساب کتاب میکرد الان ولش کرده

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرجانم نده بهتره بده کارت رو دست خودت جز مسولیت چیزی نداره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
به مرور میده اوایل به من پول میداد تا هزارتومنشم حساب کتاب میکرد الان ولش کرده

هفت سال میشه که ازدواج کردم 

هر کسی زندگی خودش رو داره. نمی شه مقایسه کرد

بله ولی کاش منم اختیار داشتم انگار بچه هستم‌چند ساله گواهینامه دارم ماشین بهم نمیده. 

برات کمبود هم میذاره یا ن؟اگه پول دست خودت نمیده ولی خودش چیزایی ک نیاز داری رو میگیره ،اذیت نکن خودتو

ماشین رو هم ازش بخواه پیش خودش ک هستی بده دستت 

ی چند بار پیشش رانندگی کنی اطمینان کنه میده دستت

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
هفت سال میشه که ازدواج کردم 

شاید قلقشو نتونستی پیدا کنی خلاصه اینوبگم مثل خانوم ها بخوربخواب جلوماشین بشین راحترین کارهمین رانندگی جز خستگی چیزی نداره

اینایی که پول دستشونه حرص و استرس دارن زود پیر میشن من که پول توی جیبیمو میگیرم کاری به چیزی ندارم

درسته ولی بخوام جیزی برای خونه بخرم یعتی جقدر باید بگم چند هفته ‌.خیلی از وسایل خونه کمه ولی نمیخره میگه لازم نیست. خسیس نیست بی برنامس ولی نمیزاره کسی برای پولش تصمیم بگیره 

اگه هرچی بخوای برات میخره و نیاز به التماس کردن نیست اشکالی نداره. مدلش اینجوریه حرص نخور

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
برات کمبود هم میذاره یا ن؟اگه پول دست خودت نمیده ولی خودش چیزایی ک نیاز داری رو میگیره ،اذیت نکن خود ...

نه هر چی نیاز دلشته باشم میخره ولی برای خونه وسایل اینا عوص کنه قبول نمیکنه😥

من الان چهار ساله با شوهرم زندگی میکنم باورت میشه حتی نمیدونم دقیقا حقوقش چقدره ؟

من هیچ وقت نخواستم امور اقتصادی خونه دستم باشه هر ماه یه پولی میریزه به حسابم واسه خودم هیچ وقت هم نمیپرسه خرج کردی نکردی 

برای خرج و مخارج خونه هم مثلا بخواد کاری کنه یا جیزی بخره معامله ای کنه کلا با من مشورت میکنه 

اگه هرچی بخوای برات میخره و نیاز به التماس کردن نیست اشکالی نداره. مدلش اینجوریه حرص نخور

برای خودم اره ولی وسایل خونه ن