2777
2789
عنوان

تعریف کنیم

102 بازدید | 15 پست

حوصله سررفته بیاین تعریف کنیم عکس بزاریم.از سوتیابگیم........................

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

یعنی  هر تایپیکی من میزنم .هیشکی نمیاد😂😞

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

با پریودی دیگه اعصاب تعریف کردن نمیمونه☹️💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو😂🙏😅

من میخونم☹️🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

خداخیرت بده😂

عکس بزارم؟

عکس بزارم؟

اوهوم🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
بوگو

دیشب خونه مادر شوهرم بودم،خیلی هم این مدت دعواهای بدی با همسرم داشتم و کسی نمیدونست.

مادرش دنباله زنه برا پسرش هست،همسرم گفت،اونیکه میخواستی به من برا ازدواج پیشنها بدی رو به احسان پیشنهاد بده،برگشت گفت،احسان دنباله زنه بی بند و بار نیست!!!!

منظورش از بی بند و بار من بودم و انتخابه همسرم و طرز فکره مادرش در مورده ما

نظر بدین

توووو چیکار کردییی🥶

دیشب خونه مادر شوهرم بودم،خیلی هم این مدت دعواهای بدی با همسرم داشتم و کسی نمیدونست. مادرش دنباله ز ...

😮

مطمئنی منظورش تو بودی

منظورش اون دختره بوده

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           
2790
2778
2791
2779
2792