2777
2789
عنوان

نی نی سایت عکساتو عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست
بنظرم مطالبشون باید مرتب به روز بشه که همه مطالعه کنن و چیزی یاد بگیرن الان 3 4 ماه که همینو گذاشتن

درسته با این موافقم ک باید ب روز باشع

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خودشونو گول میزنن وگرنه اگه واقعا برای مسائل پزشکی میان میتونن تو پرسشو پاسخ و کلینیک سایت سوال ...

ببین عزیزم وقتی سایتو باز میکنی و صفحه اول لود میشه اولین عکسی که میبینی درد استخوان واژنه  . منم نمیگم که بده اتفاقا آقایون هم باید بدونن که اگه خانومشون همچین اتفاقی براشون افتاد بدونن چی کار کنن . ولی  الان 4 ماه که این عکس هست بنظرم باید عوض بشه . بگو باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم وقتی سایتو باز میکنی و صفحه اول لود میشه اولین عکسی که میبینی درد استخوان واژنه  . م ...

شما اول نگفتی ب روز نیس و این حرفا گفتی زشته باید بردارن چون پسر خواهر دیدم منم گفتم سایت برا همین چیزاس دیگه 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

شما اول نگفتی ب روز نیس و این حرفا گفتی زشته باید بردارن چون پسر خواهر دیدم منم گفتم سایت برا همین چ ...

پسر خواهرم گفت این واژن چیه که 4 ماه رو سایته و انقدر مهم . شما جای من چه جوابی میدی؟؟؟ الان مطمئنم رفته تحقیق  و شب هم خوابش نبرده پسرا در سنین 6 یا 7 سال خیلی کنجکاون . اگه الان هم همه چیو بفهمن دیگه نمیشه جمشون کرد  . ولی اگه 2 یا 3 روز این عکس می بود خیلی تحریکش نمیکرد  . به هر حال بچه ان دوست دارن تو اینترنت و فضای مجازی باشن نمیشه جلوشونو گرفت . دیگه حریمی وجود ندارد 

پسر خواهرم گفت این واژن چیه که 4 ماه رو سایته و انقدر مهم . شما جای من چه جوابی میدی؟؟؟ الان مطمئنم ...

ولی به نظر من بچه ۶-۷ساله هیچ لزومی نداره ک فضای مجازی داشته باشه 😳😳اونم تو این سایت خیلی عجیبه چطور با این قضیه انقد عادی رفتار میکنین سایت باید بیاد مطالبی ک مربوط به بارداریه و زنانه هست رو برداره چرا ؟؟چون ممکنه به بچع شش هفت ساله ببینه بنظرت منطقیه؟؟اولا اون بچه تو سنی نیس ک بخواد گوشی داشته باشه چه برسه فضای مجازی دوما اگر هم داره و بیاد اینجا دیگه مقصر پدر مادر بچع هستن و اینکه این سایتم ک نباشه با یه سرچ کوچیک همه چیز میاد دستشون به نظر من ک باید مسئله از ریشه حل بشه(ولی با این موافقم ک باید مطالب سایت ب روز بشه)

ولی به نظر من بچه ۶-۷ساله هیچ لزومی نداره ک فضای مجازی داشته باشه 😳😳اونم تو این سایت خیلی عجی ...

. پسر بچه 7 ساله تو مدرسه گروه سرود راه می ندازه مسئولین مدرسه هم باهاشون همکاری میکنن . نام سرود بود بیا بیا قرش بده س ک س ی ( ساسی مانکن)  .باشه جلوشو میگیرم دیگه تو سایت نیاد  . اونم نمیاد  . خواهر من ربطی به تربیت نداره جامعه الان اینجوری شده

. پسر بچه 7 ساله تو مدرسه گروه سرود راه می ندازه مسئولین مدرسه هم باهاشون همکاری میکنن . نام س ...

با خواهرت صحبت کن گوشیو فعلا ازش بگیرن زوده هنوز با توجه ب اینکه به قول خودت جامعه هم خرابه و واقعا نمیشه کنترل کرد بچه ها رو 😫😫😫