2777
2789
عنوان

نی نی سایت عکساتو عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست
ببخشبد ولی برای بچه هاتون حریم قائل شین و نزارین بیان اینجا و ببینن وگرنه اینجا سایت بارداریه و ...

مطالب دیگه بزاره. صد تا مرد میاد و میره یه آقا چند روز پیش راجب همین عکس پیام بدی گذاشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه چهار تا تایپیک زدم همه اعتراض داشتن فایده نداشت اصلا معلوم نیست مشکلشون چیه؟! 

معلوم نیس ؟ اتفاقا خیلی معلومه که

مشکلشون پوله

کاربرا حالشون بد شه فشارشون بیفته به درررررررک ، مگه مهمه اصن ؟

پول بدن تبلیغ پورنم میکنن

مطالب دیگه بزاره. صد تا مرد میاد و میره یه آقا چند روز پیش راجب همین عکس پیام بدی گذاشت

عزیزم مطالب راجع به بارداریه و بچه داری خب کاملا طبیعیه ک بزارن افایونی هم ک اینجا فعالیت دارن بجای ابجی ما هستن وگرنه به مرد تو سایت بارداری و بچه داری دنبال چه چیزی میگرده متاسفانه جو‌ سایت عوض شده وگرنه این سایت برا همین سوالاته دیگه نه ماجراهای خواهر شوهر مادر شوهری و یا خیانت‌های پی در پی  

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
معلوم نیس ؟ اتفاقا خیلی معلومه که مشکلشون پوله کاربرا حالشون بد شه فشارشون بیفته به درررررررک ، مگ ...

من تو کار اون تبلیغات چی موندم که فکر میکنه با این عکسای وحشتناک کله کسی بهش زنگ میزنه😵

عزیزم مطالب راجع به بارداریه و بچه داری خب کاملا طبیعیه ک بزارن افایونی هم ک اینجا فعالیت دارن بجای ...

اگه واقعا اینجوره ، اون تبلیغ کاشت مو که اقاهه سرش زخمه دو بار فشار منو انداخته دیگه چه برسه به زن حامله .

جای کاشت مو تو سایت بارداریه ؟ اونم با همچین عکس فجیعی ؟

من تو کار اون تبلیغات چی موندم که فکر میکنه با این عکسای وحشتناک کله کسی بهش زنگ میزنه😵

دقیقااااا این بیشتر مشتری پرونی هست تا تبلیغ

ولی واقعا حال به هم زنه

دلم برای خانومای باردار میسوزه که چشمشون به این تبلیغ میفته

عزیزم مطالب راجع به بارداریه و بچه داری خب کاملا طبیعیه ک بزارن افایونی هم ک اینجا فعالیت دارن بجای ...

آخه فقط مسائل بارداری تو این سایت نیست مسائل روانشناسی و پزشکی هم داره که مربوط به آقایون هم میشه . اصلا موقع ثبت نام فیلدی گذاشته که پرسیده شما زن هستین یا مرد پس اقایون هم میتونن بیان 

اگه واقعا اینجوره ، اون تبلیغ کاشت مو که اقاهه سرش زخمه دو بار فشار منو انداخته دیگه چه برسه به زن ح ...

تبلیغات چه ربطی به مطالب سایت داره؟؟تبلیغات تو همه سایتا هست ایشون مطالب رو گفتن😊

تبلیغات چه ربطی به مطالب سایت داره؟؟تبلیغات تو همه سایتا هست ایشون مطالب رو گفتن😊

بنظرم مطالبشون باید مرتب به روز بشه که همه مطالعه کنن و چیزی یاد بگیرن الان 3 4 ماه که همینو گذاشتن

آخه فقط مسائل بارداری تو این سایت نیست مسائل روانشناسی و پزشکی هم داره که مربوط به آقایون هم میشه . ...

خودشونو گول میزنن وگرنه اگه واقعا برای مسائل پزشکی میان میتونن تو پرسشو پاسخ و کلینیک سایت سوال کنن نه اینکه بیان اینجا و تاپیک بزنن و ببخشید خاله زنک بازی دربیارن🤕🤕