2777
2789
عنوان

دوستان از محل کارم هیچ لذتی نمیبرم

139 بازدید | 14 پست

دستیار دندان پزشکم هنو عادت نکردم به لحن بیان دکتره ولی کلا اینجا احساس دلتنگی میکنم .بنظرتون از جایی که لذت نمیبرم بیام بیرون یا بمونم

محل کار جای کاره نه لذت بردن که

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی کار کنی نرفتی ک لذت ببری... احساس دلتنگی میکنی... برای کی دلتنگی؟ مگه آدم سر کار دلتنگ میشه!!! اصلا درک نکردم موضوع رو

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
رفتی کار کنی نرفتی ک لذت ببری... احساس دلتنگی میکنی... برای کی دلتنگی؟ مگه آدم سر کار دلتنگ میشه!!! ...

خب روزم اینجا میگذرع نهایت یساعت برا خودم باشم بالاخره ادم دوست داره خوش باشه

خب روزم اینجا میگذرع نهایت یساعت برا خودم باشم بالاخره ادم دوست داره خوش باشه

سر کار جای خوش بودن نیست شما از 24 ساعت 1 ساعت برای خودتی این واقعا اغراقه مگه دندون پزشکا روزی چن ساعت تو مطبشوون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

کلا اوایل هر کاری سخته حقوقت چطوره؟ من اوایل شغلم هرروز واسم یه هفته بود اصلا تایم کاریم نمیگذشت می اومدم خونه اینقدر خسته بودم انگار کوه کنده بودم از ساعت نه و نیم ده شب می خوابیدم ولی الان عادت کردم کارمم دوس ندارم ولی خب بهتر از بیکاری

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!