2777
2789
عنوان

معاف شد😂

319 بازدید | 13 پست

کل امیدم ب این بود ک بره سربازی یکم از لوس بازی ها و بچه بازیاش کم شع

ک متاسفانه معاف شد😐😂😂

دارم با خودم فکر میکنم چطور شرایط پادگان و تو خونه پیاده کنم🤫🤔

کمک؟!

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

چیشد کی بودکجا بود🤔

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد کی بودکجا بود🤔

هیچی نامزدم معاف شد از سربلزی من کاملاااااا مخالف این قضیه لعنتیم

این بچه یعنی نباس ی مدت زور بالا سرش باشه!😐

هیچی نامزدم معاف شد از سربلزی من کاملاااااا مخالف این قضیه لعنتیم این بچه یعنی نباس ی مدت زور بالا ...

😂 😂 😂 😂 واقعا دوست داری بره؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
😂 😂 😂 😂 واقعا دوست داری بره؟ 

اره دیگه ن پس همش بشینه خونه سر دل من😂😂😂😂😂

با اینکه میدونم بره دیوونه میشم ولی دلم میخواد بره اخه خیلیییی لوسه خدایی شاید بره سربازی یکم آدم شه😂

اره دیگه ن پس همش بشینه خونه سر دل من😂😂😂😂😂 با اینکه میدونم بره دیوونه میشم ولی دلم میخواد بره ...

😂 😂 😂 وایییی من چه شبایی که گریه کردم عشقم نره سربازی کلی قسمش دادم که نره تصورشم سخته

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792