2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

384 بازدید | 31 پست

افسردگی شدید دارم...دارم دیوونه میشم...رفتم پیش روانشناس گفت ب دارو درمانی نیاز دارم...دیگه هیچی دست خودم نیس...هیچ کدوم از رفتارام...زود عصبانی میشم و سر چیزای کوچیک با همسرم بحث میکنم...افکار خودکشی هم داشتم و حتی اقدام به خودکشی🤕

همسرم اما درک نمیکنه حالمو ... اصن ب افسردگی اعتقاد نداره... به ناراحتیم دامن میزنه باهام بحث میکنه و حال جفتمونو میریزه به هم...

دیگه دارم کم میارم...درموندم...ب هیچی جز مرگ نمیتونم فک کنم...حتی اگه تحت نظر دکتر و مشاور برم بازم با این رفتار همسرم همون آشه و همون کاسه...بریدم واقعا...بریدم😭

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

😕 منم تازه تاپیکم درمورد افسردگی بود خانمی یکم آروم باش میدونم سخته ولی بخاطر خدا دست ب خود کشی اینا نزن اجی خودت با نماز قرآن سرگرم کن  امیدوارم خوب بشی❤

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرت رو هم باخودت مشاور ببر در جریان روند درمانت باشه

با خودم بردمش ... مشاور گفت همسرتم باید تغییر رفتار بده...اما واقعا زندگی کردن با یه آدم افسرده واسه هر آدمی سخته...صبرش خیلی کمه...اجازه نمیده دو روز بگذره تا یه کم بهتر شم...توقع داره همون روز اول خوب بشم

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

نه اینطکر فکر میکنی که دکتر تاثیری نداره

ولی وقتی بری تحت درمان خیلی آروم میشی و تاثیر دارو رو میبینی 

صبر و حوصلت زیاد تر میشه

اضطراب و ترست هم برطرف میشه 

بعد دیگه بهتر میتونی با شرایطتت کنار بیای 

حتما دکتر و مشاور  برو هر دو تاش واست لازمه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یعنی همسرت کاری میکنه که ناراحت میشی؟

وقتی میبینه تو خودمم یا آهنگ غمگین گذاشتم داد میزنه و غرغراش از زندگی شروع میشه...من واقعا دست خودم نیس ک سر چیزای کوچیک زودی ب هم میریزم اما اون به جای سکوت بحثو کشدار میکنه

با خودم بردمش ... مشاور گفت همسرتم باید تغییر رفتار بده...اما واقعا زندگی کردن با یه آدم افسرده واسه ...

تو داروهاتو مصرف کن خوب میشی نا امید نباش ب شوهرتم کاری نداشته باش مهم سلامتی خودته

😕 منم تازه تاپیکم درمورد افسردگی بود خانمی یکم آروم باش میدونم سخته ولی بخاطر خدا دست ب خود کشی این ...

دیگه ایمانمو نسبت ب همه چی از دست دادم.. وسط نماز میزنم زیر گریه همش با خودم میگم دارم واسه کی نماز میخونم کسی ک منو ولم کرد ب حال خودم...سختمه بخوام نماز بخونم..ولش کردم

با خودم بردمش ... مشاور گفت همسرتم باید تغییر رفتار بده...اما واقعا زندگی کردن با یه آدم افسرده واسه ...

عزیزم اگر همسرت شرایط رو درک کنه که خیلی خوبه ولی تو وقتی درمان رو شروع کنی و درمان بشی یاد میگیری که به رفتارهای اینچنینی همسرت اهمیت ندی و تاثیری روی حال تو نداشته باشه . پس بی خیال رفتارهای اون بشو و با جدیت به درمانت برس تا  زودتر خوب بشی و به زندگیت برسی

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
وقتی میبینه تو خودمم یا آهنگ غمگین گذاشتم داد میزنه و غرغراش از زندگی شروع میشه...من واقعا دست خودم ...

خوب چرا اینجوری شدی.این اهنگ ها که گوش میدی خیلی روحیه رو داغون میکنه.آدم شاد و غمگین میکنه چه برسه افسرده

دیگه ایمانمو نسبت ب همه چی از دست دادم.. وسط نماز میزنم زیر گریه همش با خودم میگم دارم واسه کی نماز ...

ن اصلا نا امید نشو خدا بندهاشو تو روزای سخت  امتحان میکنه

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸

کتاب از حال بد به خال خوب رو از دیجی کالا بخر بخون

خوب میشی🤗🤗

دیگهذهم اهنگای غمگینتو بریز دور

جاش نوار قرآن بذار 

صوت قرآن هم غمگینه هم آروم میکنه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیزم اگر همسرت شرایط رو درک کنه که خیلی خوبه ولی تو وقتی درمان رو شروع کنی و درمان بشی یاد میگیری ک ...

علاقشو نسبت بهم از دست داده...بخدا ما با عشق زندگیمونو شروع کردیم اما الان حتی جای خوابمونم جدا داره میشه کم کم... احساس میکنم ک به زور داره منو تحمل میکنه تو زندگیش...