2777
2789
عنوان

نگران همسرمم

274 بازدید | 11 پست

خانما حالا که امشب دست به دعا شدین واسه همسر منم دعا کنید.

یه اتفاقی افتاده به من میگه به کسی نگو خودشم راضی نمیشه بریم دکتر همش میگه خوبم... ولی نگرانشم دارم دق میکنم از غصه 😞

راز خوشبختی من این است: «راضی ام به رضای خدا»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله که مشکلی نیست ونگرانیتون بی مورد باشه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

ان شاالله که چیزی نیست.. ولی اگر با مراجعه ی حضوری به دکتر مشکل داره، بهش بگو ویزیت آنلاین بشه. برین تو سایت دکتر ساینا، واقعااااا خوبه، متخصص هایی که مربوط ب اون مشکل هستن رو پیدا کنید اون که از همه بیشتر رتبه داره رو انتخاب کنید و ازش راهنمایی بگیرید. خود دکتر بهتون زنگ میزنه و مشاوره میده در مورد بیماری.

ناف شوهر من خونریزی کرده بود تو این کرونا، نتونستیم بریم دکتر ،به جاش از این ویزیت های آنلاین دکتر ساینا گرفتیم، واااقعا خدا خیرشون بده عالی بود، یه هفته ای خوب شد.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ان شاالله که چیزی نیست.. ولی اگر با مراجعه ی حضوری به دکتر مشکل داره، بهش بگو ویزیت آنلاین بشه. برین ...

همسر منم تقریبا همچین مشکلی داره... خونریزی کرده از جای دیگه ولی احتمالا مشکل داخلیه

خیلی نگرانشم... ولی دعوام میکنه میگه هیچی نیست تو الکی بزرگش میکنی

ممنون از راهنماییت عزیزم

انشالا خدا برات حفظش کنه. دعا بجای خود ولی باید مواظب سلامتیش هم باشه و برای اینکه خیالتون راحت بشه ...

ممنون

باید راضیش کنم هر طور شده

ممنون باید راضیش کنم هر طور شده

آره گلم. طبیعیه بدن آدم که دعا حالیش نمیشه، دعا برای تسلی روحه ،اگر مشکلی داره باید بره دکتر .‌چیزی نیست نگران نباش. این روزا بخاطر فشار زندگی همه سردرد و معده درد و دردای عصبی دارن 

همسر منم تقریبا همچین مشکلی داره... خونریزی کرده از جای دیگه ولی احتمالا مشکل داخلیه خیلی نگرانشم.. ...

قربونت برم عزیزم، خونریزی بی دلیل  ممکنه نشانه ی عفونت باشه، عفونت رو هم باید جدی گرفت. اگر محل خون ریزی بوی بد میده، مطمعن باش که عفونت داخلی داره،  هر طوری شده شوهرت رو راضی کن که با دکتر مشورت کنه، و دارو بگیره. نمیخوام نگرانت کنم.

حتی خودتم می تونی به جای اون با دکتر صحبت کنی. 

امیدوارم که حالشون زودتر خوب بشه⚘

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙