masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان سلام کسی بلده؟! 49 بازدید | 5 پست بچه ها کسی استخاره بلده تو رو خدا نیاز دارم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1399/05/09 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
am_delara عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2462 فک کنم اينطوری باشه اول نیت میکنی بعد آیته الکرسی میخونی بعد تسبیح حضرت فاطمه میزنی بعدش قرآن و از هر جا دلت خواست باز میکنی اگه اون صفحه خوب نوشته بود ینی حاجتت مستجاب میشه اگه درباره شیطان و این چیزا بود نمیشه البته فکر کنم اینطوری باشه
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من میشه نیت کنم برام بگیری در مورد شغل همسرمهفقط پریودم مشکلی نداره؟! گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 فک کنم اينطوری باشه اول نیت میکنی بعد آیته الکرسی میخونی بعد تسبیح حضرت فاطمه میزنی بعدش قرآن و از ه ... پریودم خودم نمیخام بگیرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔