دخترتنهای_پاییزی مدیر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1220 عنوان حاجتمندان❤ | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 109 پست عزیزان میخوام نماز شب بخونم اگه لایق میدونین کامنت بزارین براتون دعا کنم🙏 اللهم صل علی محمد وآل محمد 1399/05/09 | 00:07 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناعشق عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 19484 اللهم صل علی محمد وال محمد انشالله عزیزم خدای مهربون خواهرتون رو شفا میده سالم ... ممنونم مهربونم 5تا صلوات برای حاجتت میفرستم 💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
دخترتنهای_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1220 لطفا واسه دوستام @royaybaghegi @سواره @nazpari95 ... اللهم صل علی محمد وآل محمد خدا بحق این دل مهربونت حاجت خودت و دوستانت رو به بهترین شکل بده انشالله. اللهم صل علی محمد وآل محمد
دخترتنهای_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1220 ممنونم مهربونم 5تا صلوات برای حاجتت میفرستم خیلی لطف کردی عزیزم خدا عوض خیر به خودت و خواهرت بده انشالله❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد
آناعشق عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 19484 خیلی لطف کردی عزیزم خدا عوض خیر به خودت و خواهرت بده انشالله❤ 😘 😍 ❤️ 💕 💕 💕 💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16724 لطفا واسه دوستام @royaybaghegi @سواره @nazpari95 ... ممنون تگم کردی مهربونم ، انشاءالله که هم تو و هم استارتر جان و هم دوستان ، به حق این شب عزیز مشکلاتتون برطرف شه و خدا بهترین ها رو قسمتتون کنه🌹فاطمه ، خواهش میکنم برام دعا کنید این گره ای که افتاده تو زندگیم هر چه زودتر باز شه🙏😔❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سواره عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4957 الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم.سلام به استادتر عزیز..میشه برای شفای منم دعاکنید......التماس دعا... السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید. لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
دخترتنهای_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1220 ممنون تگم کردی مهربونم ، انشاءالله که هم تو و هم استارتر جان و هم دوستان ، به حق این شب عزیز مشکلاتت ... اللهم صل علی محمد وآل محمد انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم گره از زندگیت باز بشه و خیر برات پیش بیاد ❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16724 لطفا برای @گلزعفرون @پفسه @دایناسور_صورتی @ملکه__یخ ... ممنون عزیزم ،الهی خیر ببینی🌹🌹🌹 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دخترتنهای_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1220 الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم. سلام به استادتر عزیز..میشه برای شفای منم دعاکنید......التماس د ... اللهم صل علی محمد وآل محمد عزیزم پروفایلتون از شهدای عزیزیه که بارها حاجتمو داده انشالله که این بارم دعا میکنه برامون سلامتیتو خدا بهت بده الهی خیر ببینی و دلت آرامش بگیره❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد
_asalidokhtr عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 میشه واسه منم دعا کنید محتاجم به دعا تروخدا 😢😥براتون صلوات میفرستم 🌸 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
tootesefid عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 خواهش میکنم برای من هم دعا کنید ..حاجت روا شین انشاءلله و الرحمن
ferferiiiishunam عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5869 مرسی از لطفت منم دعا کن...❤🙏هرارزویی داری خدا بهترینشو نصیبت کنه🙏❤
boofko_or عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1096 لطفا واسم دعا کن باقلب پاکت مهربونم اسمم نازنینه وکلی ارزودارم دعا کن به ارزوهام برسم ودلم شاد شه منم دعا میکنم شمابه همه ارزوهات برسی وبهترینها واست اتفاق بیفته❤️😍🌹🌹🌹
پریزاد76 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1228 ممنون که برای ما دعا می کنید. ..دعا می کنم گرفتاری تون رفع و عاقبتتون به خیر بشه