2777
2789
اللهم صل علی محمد وال محمد انشالله عزیزم   خدای مهربون خواهرتون رو شفا میده   سالم ...

ممنونم مهربونم 

5تا صلوات برای حاجتت میفرستم 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
لطفا واسه دوستام @royaybaghegi     @سواره     @nazpari95     ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد

خدا بحق این دل مهربونت

حاجت خودت و دوستانت رو به بهترین شکل بده انشالله.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی لطف کردی عزیزم  خدا عوض خیر به خودت و خواهرت بده انشالله❤

😘 😍 ❤️ 💕 💕 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
لطفا واسه دوستام @royaybaghegi     @سواره     @nazpari95     ...

ممنون تگم کردی مهربونم ، انشاءالله که هم تو و هم استارتر جان و هم دوستان ، به حق این شب عزیز مشکلاتتون برطرف شه و خدا بهترین ها رو قسمتتون کنه🌹

فاطمه ، خواهش میکنم برام دعا کنید این گره ای که افتاده تو زندگیم هر چه زودتر باز شه🙏😔❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم.

سلام به استادتر عزیز..میشه برای شفای منم دعاکنید......التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنون تگم کردی مهربونم ، انشاءالله که هم تو و هم استارتر جان و هم دوستان ، به حق این شب عزیز مشکلاتت ...

انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم

گره از زندگیت باز بشه

و خیر برات پیش بیاد ❤

لطفا برای @گلزعفرون     @پفسه     @دایناسور_صورتی     @ملکه__یخ ...

ممنون عزیزم ،الهی خیر ببینی🌹🌹🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم. سلام به استادتر عزیز..میشه برای شفای منم دعاکنید......التماس د ...

عزیزم پروفایلتون از شهدای عزیزیه که بارها حاجتمو داده

انشالله که این بارم دعا میکنه برامون

سلامتیتو خدا بهت بده

الهی خیر ببینی و دلت آرامش بگیره❤

لطفا واسم دعا کن باقلب پاکت مهربونم اسمم نازنینه وکلی ارزودارم دعا کن به ارزوهام برسم ودلم شاد شه منم دعا میکنم شمابه همه ارزوهات برسی وبهترینها واست اتفاق بیفته❤️😍🌹🌹🌹