y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 عنوان شیاف ماریانا سفارش دادم 677 بازدید | 13 پست اکثرا تو نظرات نوشته بودن خوب بود. حالا مشکل من طرز استفادشه بعد اینکه شیافش کردیم خودش باید در بیاد یا خودمون در بیاریم 😶 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️ 1399/05/08 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 تو نت ننوشته بود . کسی تجربه داره صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 نمیدونم ولی مبارکه😬 ممنون 😂 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 فک کنم جذب میشه همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 شياف كه آب ميشه تموم ميشه مگه نه؟؟ من شياف فرتيژست واژينال ميكنم خودش اب ميشه فقط كمى به بيرون پس ميده نواربهداشتى روزانه بذار لباست خراب نشه😘 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
libera عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 1691 یکی تو همین سایت میگفت میزارم اب میشه میریزه بیرون، بایک وسیله میزارن اسمشو نمیدونم اون ته درازم باید بکشی نریزه. اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21971 شیاف رودر نمیارن که..دربیاری بدرد نمیخوره کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 در بیاری منکه راضی نبودم چجوری استفادش کردی؟ ولی ببخشید اخه نوشته دو ساعت قبل رابطه استفاده بشه بعد اگه استفاده کنیم موقه رابطه بدتر بره داخل چی؟ درمیاد خودش؟ یا باید قبلش دراد؟ صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 شياف كه آب ميشه تموم ميشه مگه نه؟؟ من شياف فرتيژست واژينال ميكنم خودش اب ميشه فقط كمى به بيرون پس مي ... اخه اینو میگن مث دسمال کاغذی میاد بیرون صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
malihjooonam عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13704 چجوری استفادش کردی؟ ولی ببخشید اخه نوشته دو ساعت قبل رابطه استفاده بشه بعد اگه استفاده کنیم موقه راب ... باید در بیاری دیگهمن برا همون خوشم نیومد
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 اخه اینو میگن مث دسمال کاغذی میاد بیرون من تا حالا از اين استفاده نكردم عزيزم ان شاءالله مشكلت رفع شه گلم😍😍🌹 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭