از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
من بعد چند سال هر بار می شینم انگار دفعات اوله چندین بار با در پارکینگ تصادف کر ...
زود ب زود میشینی
منم اینطوری بودم قشنگ حواستو به اطرافت جمع کن و قوانین رعایت کن کمی طول میکشه ولی کم کم رو ماشینت تسلط پیدا میکنی و میتونی خوب جمعش کنی.من تا گواهینامه گرفتم ماشینم خریدم.هیچ وقت با پدرم نشستم چون احساس میکردم بهم استرس میده چندین بار با مامانم دوتایی رفتیم تو جاهای شلوغ و بعدشم تنها رفتمالان بعد یک سال دیگه عادی شده برام و جا افتادم.