2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها رفتی تا حالا؟؟ 

جاهای خلوت میری؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
چند جلسه ازاد بگیر رانندگی کن بهتر مسلط میشی عادی میشه برات

وقتی خودشون ماشین دارن چرا آموزشگاه بره

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
من بعد چند سال هر بار می شینم  انگار دفعات اوله  چندین بار با  در پارکینگ تصادف کر ...

زود ب زود میشینی 

منم اینطوری بودم قشنگ حواستو به اطرافت جمع کن و قوانین رعایت کن کمی طول میکشه ولی  کم کم رو ماشینت تسلط پیدا میکنی و میتونی خوب جمعش کنی.من تا گواهینامه گرفتم ماشینم خریدم.هیچ وقت با پدرم نشستم چون احساس میکردم بهم استرس میده چندین بار با مامانم دوتایی رفتیم تو جاهای شلوغ و بعدشم تنها رفتم‌الان بعد یک سال دیگه عادی شده برام و جا افتادم.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
تصادف کردم دوبار تنها!

به ماشین زدی

منم اینطوری بودم قشنگ حواستو به اطرافت جمع کن و قوانین رعایت کن کمی طول میکشه ولی  کم کم رو ماش ...

اکه بخوام دقت کنم یهو خاموش میکنم

وقتیم که میام ریلکس رانندگی کنم تصادف یا یهو قییییژ وایمیسم😑

وقتی خودشون ماشین دارن چرا آموزشگاه بره

اخه اونجا خیلی به ادم جرعت میدن منم پارس داشتم اما چند باری اموزشگا رفتم فول فول شدم 

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...