2777
2789
عنوان

عرفه

145 بازدید | 29 پست

سلام🌹

١-شب عرفه امشب حساب ميشه يا فردا شب؟!

٢-كسى ميتونه لطفا اگه اعمال كامل كامل شو ميدونه ٣-برام بنويسه سرچ كردم ولى باز ميخوام مطمئن شم

٤-بنظرتون فردا امام زاده صالح بازه؟!

٥-مساجد باز هستن تو اين ايام؟!

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

امشبه

فردا روز عرفه س و دعا داره

امشب هم دعا داره

بعید میدونم باز باشه منم خیلی دلم میخواد برم😪😪

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیدونم اما نرو جای زیارتی ..خطرناکه ...وضع کرونا داره بدتر میشه بمون از تی وی دنبال کن من فردا رو انشالله روزه میگیرم .دعا میخونم ..دیگه چیزی نمیدونم ..اینا رو از مامانم پرسیدم 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
نمیدونم اما نرو جای زیارتی ..خطرناکه ...وضع کرونا داره بدتر میشه بمون از تی وی دنبال کن من فردا رو ا ...

خيلى ممنونممم

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

آخه من فكر ميكردم فردا شب، شب عيد قربان باشه ممنونممممم

خيلى ممنونممم

قربونت .💜💛پیش پیش قبول باشه گلی 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
قربونت .💜💛پیش پیش قبول باشه گلی 

همچنين براى شما❤️ لطف ميكنيد اگه واسم دعا كنيد😔🌹

مرسی اینا هیچی نمیگن

حتما كسى اطلاعى نداره 

همچنين براى شما❤️ لطف ميكنيد اگه واسم دعا كنيد😔🌹

چشم حتما عزیزم