2789

ایشالا میشی عزیزم استرس نداشته باش منم ماه دیگه انتقال جنین دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله بحق این شب عزیز این ماه دیگه مامان جون میشی😍🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

انشاالله بحق ابا عبدالله هیچ امیدی نا امید نشه، توکل به خدا

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

الهی بحق این شب که اولاد صالحی نصیبت شده عزیزم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
انتقال جنین همون ای وی اف هست یا فرق داره عزیزم؟ 

مثل همونه ولی یه فرق کوچولو داره تو آی وی اف اسپرم و تخمک رو میزارن خودشون لقاح کنن تو میکرو خودشون لقاح میدن مراحلش مثل همه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میشه هزینه شوبگی کجا انجام دادی؟  ان شاء الله بارداری اینماه

من اهوازم دکتر سیما طاهرپور هزینه مطب 600 ازمایشگاه 300وخورده ای هزینه ویزیت و امپولا و سونو و قرص هم حدود 300شاید