2777
2789
عنوان

بچه

52 بازدید | 7 پست

بچه ها من دلم خيلي گرفته نميدونم چيكار كنم يه پسر خيلي خوب و با ادب و عاقل دارم الان دومي رو باردارم ولي بهم گفتن پسره ميدونم نبايد اينو بگم ولي دلم خيلي گرفته كاش خدا به منم يه دختر ميداد نميدونم چرا همش تو فكرم كاش رفته بودم تعيين جنسيت نميدونم چرا دست دست كردم و نرفتم واسه تعيين جنسيت

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺

الان که دیگه مشخص شده شکر خدا رو کن هر چی قسمتت بوده  انشالله سالم باشین هنیشه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترخواستم کاش منم قبلش میرفتم براجنسیت.پسردارم واینم پسره دیگ نمیخوام سه تاهم داشته باشم دخترعشقه واقعاحیف زندگیمون.امادرداین تودلی پسرم ب قلبم میشن یارویاورباپسرم خداروشکررر

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

خدا برات ببخشه پسرات رو

وقتی دومی دختر شد حس و حال توروداشتم خیلی بدتر چون همسرم به شدت منتظر پسربودو همچنین اطرافیان

خداوند صلاحمون رو تا این تاریخ اینچنین خواسته

ولی من دارم برای سومی برنامه ریزی میکنم تا ببینم خدا بهمون پسرمیده🙏🏻

امیدوارم روزی، روزگاری خداوند ارزوتو اجابت کنه