2777
2789
حاجت رواشی انشاءالله

ممنونم

ان شاء الله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چى دوست دارى برات بخونم؟!❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
چى دوست دارى برات بخونم؟!❤️

اینقدررررر ذوق کردم پیامتو دیدم

هر چی خودت فکر میکنی به صلاحه و برا خودتم راحته

برام دعا کن لطفا

خدا جونم، خیلیییی دوسش دارم

خدا جونمممم لطفا من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم و خوشبخت بشیم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

اینقدررررر ذوق کردم پیامتو دیدم هر چی خودت فکر میکنی به صلاحه و برا خودتم راحته برام دعا کن لطفا ...

دورت بگردم ايشالا كه خدا جواب دلت بده به زودى زود ،

برات ٥ بار يس و ٥تسبيح صلوات به نيت ٥تن ميخونم ايشالا كه حاجت روا شى❤️🌹❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

فقط يادت باشه سر عقدت توام منو دعا كنيا😉❤️

دورت بگردم ايشالا كه خدا جواب دلت بده به زودى زود ، برات ٥ بار يس و ٥تسبيح صلوات به نيت ٥تن م ...

مرسسیییییییییییی عززیییییزززممممممم❤❤❤❤❤

یا حسین جان، لطفا خودت جواب خوبیشو بده. که شما خیلی بزرگوارید❤❤❤❤❤

ممنونم عزیزدلم❤❤❤❤❤

حاجت روا باشین ان شاء الله❤❤❤❤❤

برای امضاتم دعا میکنم❤❤❤❤❤ 

فقط يادت باشه سر عقدت توام منو دعا كنيا😉❤️

😘😘😘😘😘 ان شاء الله عزیزم

خدایا خودت مقدماتشو فراهم کن

یا حسین جان، لطفا برای این ک با عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ عقد کنم، کلییییی دعا کن. باشه؟؟؟؟؟

یاحسین#  

یاحسین#  

یاحسین#  

استارتر ان شاالله به حاجت دلت برسی با عشقت ازدواج کنی 

برای منن دعا کنید منم با کسی که دلم می خواد ازدواج کنم رو زودتر سروسامون بگیرم مرسی

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
مرسسیییییییییییی عززیییییزززممممممم❤❤❤❤❤ یا حسین جان، لطفا خودت جواب خوبیشو بده. که شما خیلی بزرگوا ...

مرسى مهربوووون❤️❤️❤️ دعا و آرزوى منم همون دعاى خودت با اين تفاوت كه عشق من ٢١ روز رفته😔😔😔

مرسى مهربوووون❤️❤️❤️ دعا و آرزوى منم همون دعاى خودت با اين تفاوت كه عشق من ٢١ روز رفته😔😔😔

ان شاء الله به حق امام حسین، خودش برات درست میکنه

ان شاء الله به حق امام حسین، خودش برات درست میکنه

مرسى عزيزم 😭😭😭