2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 29 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شوهرم شیمی درمانی میشد دارو میخوره نباید عصبی بشه

فورا از اون خونه بلند شید

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
عزیزم به نظر من نباید خودتو قاطی کنی. اونا باهم مجبورن کنار بیان. اینطوری فقط کینه از شما بدل میگیره ...

من همیشه احترامشون رو دارم ولی اونا هر چی دلشون میخواد ب من میگن.حتی من رو ب دوستای شوهرم ارتباط میده گوشیمو میگرده.شوهرم اصا از این اخلاقا نداره.خیلی کوتاه اومدم.من شهر غریبم کسیو اینجا ندارم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

من همیشه احترامشون رو دارم ولی اونا هر چی دلشون میخواد ب من میگن.حتی من رو ب دوستای شوهرم ارتباط مید ...

الهی بگردم درکت میکنم گلم ولی چاره ای نیست. به قول ما دست شکسته وبال گردنه. آخر هر سختی آسونی هم هست. خدا بزرگه بسپار به خودش

من همیشه احترامشون رو دارم ولی اونا هر چی دلشون میخواد ب من میگن.حتی من رو ب دوستای شوهرم ارتباط مید ...

بخدا حال توضیح دادن ندارم ولی اینو بدون که من تو بارداری شرایط خیلی بدی مشابه شما داشتم ولی خداروشکر که اون روزا تموم شد. بخدا خیلی از رفتارشان از سر جهل و نادونی هست. بازم شکر خدا همسرامون هوای مارو دارن