2789
عنوان

روز عرفه

97 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.

کم و زیاد اسم عرفه رو شنیدید و میدونم بیشتر از من از فضیلتش اطلاع دارید.

بیایید به خاطر این روز گلایه ها و تمام اون دلخوری ها رو کنار بزارید و بیاید یک پیام محبت آمیز رو برای نزدیکانتون بفرستید و واسشون آرزوی سلامتی کنید،به خاطر این روز و به خاطر رضای خدا دل همدیگر رو بدست بیاریم و برای سلامتی بیماران دعای سلامتی کنیم بیماران کرونایی دیابتی و سرطانی وهر بیمار دیگه ای. امیدوارم خداوند نعمت سلامتی رو بهتون بده و تو دلتون این ذره عشق و محبت رو بزاره که اگه شما میگید غرور،اون غرورتون بشکنه و به کسانی که دوستشون دارید به خصوص پدر ومادران زنگ بزنید و چند لحظه ای صحبت کنید و اگر به دنیای دیگر رفته اند برایشان طلب آمرزش کنیم و با فاتحه خواندن روحشان را شاد کنیم.

اللّهم صلّی عَلی سَیِّدِنا محمد و علی آل سَیِّدِنا محمد

بحث غرور نیست. دیگه نمیخوام با آدمایی که اخلاق مزخرفی دارن ارتباط داشته باشم...

مخم نمیکشه دیگه. میخوام راحت باشم و آرامش داشته باشم

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بحث غرور نیست. دیگه نمیخوام با آدمایی که اخلاق مزخرفی دارن ارتباط داشته باشم... مخم نمیکشه دیگه. می ...

شاید اون کسی که حالا اینجور درباره اش فکر میکنی یک روز دلیل آرامشت بوده است؟؟!!

شاید اون کسی که حالا اینجور درباره اش فکر میکنی یک روز دلیل آرامشت بوده است؟؟!!

نه والا. از روز اول هم رو مخی بود. تا الانم تحملش کردم. الانم که مدتهاست قهریم. فکرشم اعصابمو به هم میریزه و دل آشوبم میکنه

نه والا. از روز اول هم رو مخی بود. تا الانم تحملش کردم. الانم که مدتهاست قهریم. فکرشم اعصابمو به هم ...

اینجور نیست😡😡😡حتما خاطرات خوب هم باهم دارید.زودرنج نباش قهر کردن چیه؟؟؟!وقتی بایه شاخه گل و یه دوست دارم همه چیز خوب میشه سعی کن زندگی رو تو دستت خمیر مایه کنی نزار اینجور تفکر اذیتت کنه دوستش داشته باش

دنیا دو روزه بزار بد فکر کنند راجع به تماست یااینکه بهشون زنگ زدی مهم اینه خودت خوش باشی 

اخه به فکر ختم نمیشه کار به عمل میرسه منم بلد نیستم حرف بد رفتار نفهمی در توانم نیس

راستش با خدا مشورت کردم قران خوندم و الان

رومو ازشون به سمت خدا گردوندم😌

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
اینجور نیست😡😡😡حتما خاطرات خوب هم باهم دارید.زودرنج نباش قهر کردن چیه؟؟؟!وقتی بایه شاخه گل و یه دو ...

آره خاطرات خوب زیاد داریم. اما ارتباط زوری نمیشه.

زودرنج چیه دختر خوب؟؟؟ سالها اذیت کردن زودرنجیه؟؟

من اذیت نمیشم اتفاقا. اینجوری هم فکرم راحته هم اعصابم. هم غیبت نمیکنم... در کل آرامش برقراره 😁