2777
2789
عنوان

درد دل

50 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها چند روز دیگه تولد پسرمه پنج سالش پر میشه دیگه کم کم از این حالت بچگی در میاد اول مهر میره پیش دلم میخواست یه تولد توپ براش بگیرم که کرونا نذاشت گفتم حداقل ببرمش تو فضای باز چند تا عکس یادگاری بگیرم ولی این روزا عجیب اوضاع شهرمون خراب شده هر روز ده دوازده نفر مبتلا میشن(این تعداد برای ما که شهرستانیم زیاده) الان دیگه میترسم عکاس هم خدایی نکرده مبتلا باشه عکس هم تعطیله

اعصابم خورده این همه برنامه داشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ها مثل شمام عروس و دامادایی ک حسرت لباس و ارایشگاه و تالار و. . . . . رو تا اخر عمر دارن چ کنن ...

آره خیلی ها مثل منن خیلی ها از من خیلی بدتر

خیلی ها عزیزشون رو از دست دادن بخاطر کرونا 

خیلی ها کار و کاسبیشون کساد شد ورشکسته شدن من اینا رو درک میکنم ولی دلم برای خودم و پسرم هم گرفته

آره خیلی ها مثل منن خیلی ها از من خیلی بدتر خیلی ها عزیزشون رو از دست دادن بخاطر کرونا  خیلی ...

وقتی شما این چیزارو میدونی و ی لحظه خودتو جای تک تکشون بذاری خداروشکر باید کنی دوست من. . میگن بَد از بَدتر بسیار است. . . انشااللله شما میتونی تولد بگیری بارها و بارها جشن بگیری واسه پسرت اما بقیه چی؟ ؟ عروس دومادا؟ ؟ ؟ داغ دیده ها؟ ؟ ؟ ؟ ورشکسته ها؟ ؟ ؟ . . . . همین الان شاکر باشیم و صبوری کنیم. . . انشاءالله عاقبتبخیر شیم همه  . . 💟🌸🌹🌷

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱