هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان نی نی یار 73 بازدید | 3 پست نی نی یار جان من امروز یه اتفاقی پیش اوند اومدم از گوشی کس دیگه وارد سایت بشم ولی وارد نشد بعد با گوشی خودم الان اومدم وارد شدمیشه بپرسم چرا؟این مشکل و حل کنید لطفا❤@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_2 @نی_نی_یار_شب کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/05/08 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 حتما با گوشیه کسی که خواستی بیای قبلاً عضو بوده ip شو بستن😀 نه اینجوری نیست مطمئن هستم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 فك كنم بخاطر آي پي باشه اگر آی پی بود کلا وارد قسمت ثبت نام نام و ورود کاربر نمیشدولی این و میزنم تو گوشی ۲ نفر امتحان کردم الان کد و میزنی و شماره بعد بالا نمیاد کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤