زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5362 عنوان طلا یا. بورس 207 بازدید | 16 پست با سرمایه گذاری تو کدوم موافقید ؟؟؟؟؟طلا بورس پول تو بانک همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی. 1399/05/08 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 تو بانک که دیگه نباید هزار تومانم بزاری مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5362 پول تو بانکو شوخی کردی دیگه؟ 😂😂😂 همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 اول طلا اگر خیلی بلدی بورس مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5531 بانک که اصلا اگه به بورس،واردی عالیه ،ولی وارد نیستی طلای دست دوم بهترین گزینه س دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6788 پول تو بانکو شوخی کردی دیگه؟ چرااا🤔 ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5362 یعنی الان باز طلا از این گرونترم میشه ؟؟؟ همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
fatemehmp عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 662 چرااا🤔 خیلی وقته بانکا سودشونو خیلی کم کردن عملا فقط ارزش پولتو از دست میدی تو بانک
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5531 یعنی الان باز طلا از این گرونترم میشه ؟؟؟ بللللللللللللللللللللله دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6788 خیلی وقته بانکا سودشونو خیلی کم کردن عملا فقط ارزش پولتو از دست میدی تو بانک عکککک چ دغلایی شدناااا ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭