2777
2789

گریه نکن من شنیدم اگه رو کارت حافظه باشه میشه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جا تو بودم خود کشی می کردم والا حق داری گریه کنی ولی گریه نکن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم تو گوگل سرچ کن نرم افزار ریکاوری عکس برات میارع بعد دانلود کنو عکساتو ریکاوری کن من قبلن عکسم ...

آخه چند جا خوندم که اگه رو رم باشه برمیگرده من رو حافظه بود😭😭😭😭😭😨😨😨

آخه چند جا خوندم که اگه رو رم باشه برمیگرده من رو حافظه بود😭😭😭😭😭😨😨😨

نع باوا دروغه گوشی من اصلن توش رم نداشت تو حافظه گوشیم بود عکسا حالا ی امتحانی بکن چ اشکالی داره اگ نرم افزاره نیاورد ی نرم افزار بهتر تر دان کن و امتحان کن و فعلا اسم نرم افزاری ک باش عکسامو گرفتم یادم نمیاد وگرنه معرفیش میکردم

نع باوا دروغه گوشی من اصلن توش رم نداشت تو حافظه گوشیم بود عکسا حالا ی امتحانی بکن چ اشکالی داره اگ ...

۳ تا امتحان کردم

ممنونم ازت خواهری خیلی امید بهم دادی😍😍😍دیگه گریه نمیکنم😎فردا میرم گوشی فروشیا

۳ تا امتحان کردم ممنونم ازت خواهری خیلی امید بهم دادی😍😍😍دیگه گریه نمیکنم😎فردا میرم گوشی فروشیا

بخاطر چیزای پیش و پا افتاده ای اشک نریز خاهر حیفه حل میشه صبور باش عکس ارزش نداره 😢🙏من بچهامو از دست دادم گریه میکنم ولی باز خداروشکر میکنم میگم از این بدترا هم هس صبر دارم خاهررررر

بخاطر چیزای پیش و پا افتاده ای اشک نریز خاهر حیفه حل میشه صبور باش عکس ارزش نداره 😢🙏من بچهامو از د ...

آخی برات دعا میکنم😍😍منم عموم دوقلواش تو سن ۲ سالگی دختر بودن تصادف کردن مردن الان خانومش هاملس دوباره دوقلو پسر😍😍خدا دامن توام سبز کنه