2777
2789
عنوان

شادی در زندگی

177 بازدید | 20 پست

در زندگی همیشه غمگین بودن
از شاد بودن آسان تر است.
ولی من اصلا از آدم هایی
خوشم نمی آید که آسان ترین راه را
انتخاب می کنند.
تو را به خدا شاد باش
و برای آن که شاد شوی،
هر کاری از دستت بر می آید، بکن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسم نده من غمگین میشم اقد راه سخت انتخاب کردم توان ندارم

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

برو بابا

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

دخترای عکست شبیه خواهرزاده هاتن

از کوه افتادم چشم عصب ۶ فلج شده و صورتم هم عصب دوطرف فلج نابود شدم

دگترها چی گفتن 

عصب کامل از بین رفته امکان ترمیم هست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
دگترها چی گفتن  عصب کامل از بین رفته امکان ترمیم هست

قطع نشده گفتن ممکنه با زمان درست بشه سمت چپ ی مقدار برگرده راست نه اونم ی دکتر گفته باید گوش باز کنیم ببینیم چ مشکلی هست ک تیروئیدم بالا بود .فت باید برا بیهوشی نرمال بشه قرص میخورم برام دعا کن

قطع نشده گفتن ممکنه با زمان درست بشه سمت چپ ی مقدار برگرده راست نه اونم ی دکتر گفته باید گوش باز کنی ...

پس حتم بدون درست میشه 

خیلی وقتها برای خیلی ها از جمله خودم فلج اعصاب صورت به دلیل های مختلف پیش میاد 

برای بعضی ها زمان بر هست برای یکی حتی سه سال طول کشید 

برای من حدود دو ماه 

فقط فقط ریلکس باش خودت میدونی که اعصاب به ارامش نیاز داره 

نگران نباش 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
برا شما هم اتفاق افتاده دلیلش چی بود اونی ک میگی سه سال اون چی بود الان خوب شده 

فلج اعصاب صورت شایع هست 

همه خوب شدیم 

من خودم از مدرسه اومدم خانواده ام وحشت کردن یه چشمم میپرید یه طرف صورتم کش میومد 

اون اشنامون همچنین 

ادم فکر میکنه سکته زده صورت کج شده 

برای من از گوشم بود 

فلج اعصاب صورت شایع هست  همه خوب شدیم  من خودم از مدرسه اومدم خانواده ام وحشت کردن یه چش ...

شما فیزیوتراپی هم رفتی من صورتم کج نیس اصلا شکر خدا فقط حرکت نداره اصلا خنده و اخم هیچی نمیتونم اون اشناتون چی فیزیوتراپی رفت

شما فیزیوتراپی هم رفتی من صورتم کج نیس اصلا شکر خدا فقط حرکت نداره اصلا خنده و اخم هیچی نمیتونم اون ...

دکترم بمن گفت فیزیو نرو و نرفتم 

ولی اون رفت و واقعا طول کشید سه سال شد 

بابا دختر چرا نگرانی 

اصلا هیچی نیست 

دقیقا همینه حرکت نداره درست میشه 

دکترم بمن گفت فیزیو نرو و نرفتم  ولی اون رفت و واقعا طول کشید سه سال شد  بابا دختر چر ...

من اولاش فیزیورفنم دیگه نرفتم ی دکتر قراره گوشمو باز کنه ببینه رو عصب استخوانی چیزی هست یا نه دوشنبه قرار بود عمل بشم ک تیروئیدم بالا بود فعلا باید قرص بندازم تا عمل کنه ولی گفته صددرصد نیس عملش توکلم ب خداست شما هم برام دعا کن ممنون