2777
2789
عنوان

قد ۱۷۰

685 بازدید | 17 پست

سلام.

خانما ازتون یه مشاوره میخواستم.

من ۱۴ سالمه یعنی متولد۱۳۸۵.

قدم ۱۷۰ هستش.وزنم ۴۶.

خیلی دراز محسوب میشم؟یا قدم زیادی بلنده؟

اصلا اعتماد به نفس ندارم.

لطفا کمکم کنید.

نزدیک به یکسال هم هستش که پریود شدم.

قدم باز رشد میکنه؟ولی خدا کنه نکنه😞😓

چاق شو خوش اندام شی

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

نه خوبی احتمالا ۱۷۲ اینا میشی

ولی وزنت خیلی کمه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا پس من ۱۷۵ نردبونم😑خیلیم خوبه 

خیلی لاغری ولی فک کنم

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

تقریبا میمونی.فقط کمی چاق شو

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

قد ژنتیکیه اگر خانواده ات بلند قدن احتمالا قد شما هم باز رشد میکنه... ولی تا 172 173 تو ایران خوبه خیلی بلند نیست 175 به بالا خیلی بلند میشه... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

قدت خوشگلو شیکه ولی وزنت افتضاحه ۴۶ کیلو خیلی کمه به نظرم باید حداقل ۱۵ تا ۲۰ کیلو اضافه کنی 

من در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ مامان یه پسر کوچولو به اسم‌ محمد شدم خدایا شکرت که به آرزوم رسیدم خدایا شکرت  😍
راهکاری برای کاهش وزن دارید؟

نه من خودم با این قد ۵۱😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

من ازت یک سال بزرگترم ۱۶۵به نظر من واقعا درازی😂

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
قدت خوشگلو شیکه ولی وزنت افتضاحه ۴۶ کیلو خیلی کمه به نظرم باید حداقل ۱۵ تا ۲۰ کیلو اضافه کنی 

واقعا من ۴۳ هستم😂 پس من چی هستم😂

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
2790
2778
2791
2779
2792