2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از دکتر شنیدی؟برای شما فایده ای داشته؟

بله دکتر هم گفت تخم شربتی زیاد بخورید قرص ویتامین دی هم بخورید البته آزمایش کرد گفت مشکل اینه....داروشم هست برای روی زخما و خشکی ها که سریع خوب می‌کنه ولی همیشگی نیست باید اون مشکل اساسی رو حل کنن‌... مامان من مشکلش استرس بود ...مامان دوستم مشکلش کمبود ویتامین دی چون چادریع

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
والا نزدیک خودمون یه درمانگاه هست دکتر عمومی ویزیت رایگان مامان من پیش اون رفت 

الان مامانت خوب شده عزیزم ؟فقط یه قسمت درگیر بود یا بیشتر ؟؟

ببخشید اینقدر سوال میکنم 🙈🙈

علایم شما چجوری بود خانم شیوا جون  مال من فکر کنم شدیده حالت پلاکیه فکر کنم مال شمام اینجوری ی ...

بلند شو برو داروخونه پماد کلوبتازول بخر ۳ ت هم بیشتر نیست بمال روش بمونه 

الان مامانت خوب شده عزیزم ؟فقط یه قسمت درگیر بود یا بیشتر ؟؟ ببخشید اینقدر سوال میکنم 🙈🙈

پاهاش و دستاش بود فقط اره الان جاهاش کمرنگ شده خوب شده دیگه زخم نیست داره همرنگ پوست میشه 

پاهاش و دستاش بود فقط اره الان جاهاش کمرنگ شده خوب شده دیگه زخم نیست داره همرنگ پوست میشه 

کف دستاش عزیزم 

کف دست خیلی سخته اتومبیل بشور و بساب الان 😔😔

شما اون پماد رو بزن خوب میشی نگران نباش ...پماد آبی رو اتیشه دیگه هم نمیسوزه و خارش نداری زخم هم خوب می‌کنه ولی اگه خوب نشد اون مشکل اساسی رو برو حل کن ...در ضمن به وایتکس و مایع دستشویی و ریکا والکلی که جدیدا برای کرونا میزنید .....زیاد دست نزن چون باعث میشه باز عود کنه و خشک بشه ترک بخوره پوست یه مدت کمتر بزن و با دستکش کار کن .