جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه... بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لپلپ خیلی خوبه من خودم یه روز در میون یکی میخرم همه مسخرم میکنم
چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
به دلیل کرونا نمیشه مهمونی بگیرم میبرم در خونشون میدم اینجوری مال همدیگر و نمیبینن که دعواشون بشه
اها چون من ی بار اینجوری هدیه دادم
مال یکی بهتر در اومد
اون یکی هنوز قهره با من.😂
جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه... بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.
اها چون من ی بار اینجوری هدیه دادم مال یکی بهتر در اومد اون یکی هنوز قهره با من.😂
ای جان ، منم سال قبل تو مهمونی ترسیدم اینجوری بدم چیز دیگه گرفتم هماهنگ ولی الان میبینم نمیشه متاسفانه مهمونی گرفت ،گفتم با خودم اینجوری دلخوری پیش نمیاد