2777
2789
۱۰ تا 🌹

سلام گلم خوبید شمارا درتاپیک آخری تگتون کردم تگ نشدید دوست داشتید درتاپیک آخری من شرکت کن..التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسما جونم خوبید صبحتون بخیر عیدتون مبارک..ممنون که صدام کردید لطف کردید.

منم 40تاسوره حمد برمیدارم وهدیه میکنم به شهید بزرگوار شهید ابراهیم هادی روحشان شاد..

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

سلام به دوستان گلم ختم زیارت عاشورا هدیه به شهید نوید صفویhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4790569/سلام-دوستان-گلم-هدیه-ختم-زیارت-عاشورا-به-شهید-نویدصفوی?postId=148478647

@آلمیار     @7679saram     @mamanzari1363     @maman_baha &n ...

عزیزم منم به 14مرتبه میخونم انشالله شهید عزیز شفاعت ما را هم بکنه. التماس دعا عزیزم

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

سلام 14 تا هم من میخونم به نیت آزادی همسرم از زندان.

لطفا هر کی پست رو میبینه برای آزادی همسرم از زندان دعا کنه

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
@منتظره_معجزه     @آرزوشکوه     @دایناسور_صورتی     @ملکه__یخ ...

ممنون عزیزم🌹

۵بار ❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
@آلمیار     @7679saram     @mamanzari1363     @maman_baha &n ...

سلام گلم عیدت مبارک😘❤⚘🌷

۱۰ حمد

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید