2777
2789
عنوان

راسته ک میگن 😮😮😮😮😮

146 بازدید | 10 پست

اگر یه دختر یه پسرو واقعا بخاد چن سااااال منتظرش میمونه 

دیگ اون دخترم صبری داره 

مال من دیشب بهم گفتم اگر دختر پسر و بخاد چند سال میمونه براش ولی دختر ما عجله داره 

اینم بگما ۱/۵ساله ک باهمیم 

دیگ چقد صبر کنم خاستگار زیاد دارم خیلی تحت فشارم 

بعد اینو میگه 

ولی قراره دی ماه بیان خاستگاری 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر پسر نداره هرکی عاشق باشه صبر میکنه واسه عشقش مثل خودم و همسرم که ۱۰ سال صبر کردیم تا بهم رسیدیم

اخه چند سالت بود 

چند سالگی ازدواج کردین 

من از خدامه ولی خانوادم طوریه ک دختر نباید از ۲۰ به بعد بمونه تو خونه 

میگن ترشید😐👊

خب من نمیدونم چرا خیلی از متوجه نشدم 😅 ولی اگه خاستگارا ک میان بهترن بنظرم یکی از اونارو انتخاب کن ...

بهم میگ تو عجل۶ داری واسه ازدواج دختری ک پسر رو بخاد و واقعا عاشق باشه چندییییین سال منتظر میمونه

من همیشه با عقلم تصمیم گرفتم آدم عاقل موقعیت های خوبشو فدای   یکی نمیکنه که اومدن یا نیومدنش قطعی نباشه، البته عزیزم منظورم به تو نیس ،چون من که در جریان رابطه و شرایط شما نیستم

من همیشه با عقلم تصمیم گرفتم آدم عاقل موقعیت های خوبشو فدای   یکی نمیکنه که اومدن یا نیومدنش قط ...

میدونم عزیزم 

اخه خیلی دوسش دارم دوسم داره 

نمیتونم جز اون ب کسی حتییییی بکر کنم😔

بهم میگ تو عجل۶ داری واسه ازدواج دختری ک پسر رو بخاد و واقعا عاشق باشه چندییییین سال منتظر میمونه

ن بابا این چ حرفیه وقتی کیس بهتری باشه منتطر بودن معنی نمیده 

بخصوص توی این دوره و زمونه 

هرکی بهتره رو انتخاب کن 

اخه چند سالت بود  چند سالگی ازدواج کردین  من از خدامه ولی خانوادم طوریه ک دختر نباید از ...

اوه چه بد من ۲۶ سالم بود و همسرم ۳۰ سالش که باهم دوست شدیم منم خواستگار زیاد داشتم ولی اصلا از سمت خانوادم تحت فشار نبودم چون اصلا ازدواجی هم نبودم فقط به فکر درس و دانشگاه و رتبه و شغل و گشتن با دوستامو تیپ زدن و خرید بودم سال ۸۸ دوست شدیم تا ۹۸ من ۳۶ سالم و همسرم ۴۰ سالش بود که با هم ازدواج کردیم ولی هر جفتمون با انرژی و شادیم طوری که همه میگن مجلسا بدون شما دوتا حال نمیده الانم منتظریم کرونا تموم شه اقدام کنیم واسه بارداری 

میدونم عزیزم  اخه خیلی دوسش دارم دوسم داره  نمیتونم جز اون ب کسی حتییییی بکر کنم😔

من دانشجو بودم تو همچین شرایطی گیر افتادم اما به توصیه   خواهرم با اونی که عقل حکم میکرد و اوکی بود با خانوادم و صاف وساده اومد جلو ازدواج کردم  خیلی دوسش دارم الان وخوشحالم اشتباه نکردم ،البته باز بسته به شرایط خودت داره اگه اون طرف همه چیش اوکی هست و قصدش واقعیه خب یکم دیگم صبر کن که بعد پشیمون نشی