سلام دوستان .چندتا سهم هست بنام آبین شغدیر کاما وصنعت و صبا که الان در کف قیمت هستن و از روز شنبه رشد شارپشون قابل مشاهده ست.دوست داشتید تحقیق کنید و اقدام به خرید کنید.تصمیم با خودتونه.حتما تحقیق کنید.
عزیزم فولاد رشدشو کرده.توقع نداشته باش سهمت دوسه برابر بشه.با حمایت دولت سرپا مونده.ماهی حداکثر سی درصد سود بده خوبه.هفته اینده فولاد و خپارس مثبت میشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا منم راهنمایی کن.چندتا سهم خوب داشتم تا سود ده تومنم رفتم ولی نمیدونم کی باید بفروشم امروز دوتو ...
اگه سهمت بنیادی و خوبه نگه دارونمودار سالانه رو ببین و کف قیمتو پیدا کن اگه روندش نزولیه بفروش.البته اگه به هدفت رسیدی.حد ضررتو از اول باید مشخص میکردی
اولشم گفتم عزیزم.الان کف قیمته بخرید هفته اینده مثبته تا 25 درصد سود میکنه.فقط کف قیمت بخرید
کف قیمت رو بر چه اساسی میگی؟ من حمایت قوی نمیبینم
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بر اساس نمودار.بازم گفتم خودتون تحقیق کنید.من بر اساس مقایسه گفتم اخر تاپیک میزارم فعلا برم سراغ پرت ...
خب مثیکه جواب درستی نداری برو سراغ پرتفوی
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.