2777
2789
عنوان

تجربه کرونا

299 بازدید | 16 پست

شوهرم دوروزه حالش بده همش شبا تب میکنه خوب میشه کل خونوادشون مریض شدن تب میکنن

از یه طرف سرفه خشک نداره سرفه داره ولی خشک نیس 😑فقط خستست و تب میکنه 

اگه خدانکرده کرونا باشه چی بخوره چه کارایی بکنه خوب بشع

من بهت میگم

آویش دم کن بجای آب از اون بخوره یکسره باید بخوره

سوپ براش درست کن با گوشت بلدرچین

کباب بده بهس

چربی و چیزای سرد مثل ماست ودوغ نده

میوه زیاد بهش بده نذاری بنیه بدنش ضعیف شه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این تاپیکم رو بخون همسرمنم کرونا گرفته بچه ها راهنماییم کردن الان خوب شده ببخشید حال نداشتم تایپ کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4591557/کمک-خانوما-تست-کرونای-همسرم-مثبت-شد?postId=143866636

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اگر منع پروتئین نداره مواد پروتئینی بهش بدید البته نه خیلی زیاد اینو از پزشک شنیدم

با ۴۰۳۰ هم تماس بگیر راهنمایی کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من بهت میگم آویش دم کن بجای آب از اون بخوره یکسره باید بخوره سوپ براش درست کن با گوشت بلدرچین کبا ...

مشکلی که هست اینه که عقدیم کل خونوادشون مریصن جرعت نمیکنم برم خونشون از یه طرف هیچکاری نمیتونم براش بکنم ناراحتم

خدای نکرده تداره کروناس دیگه عزیزم منم سرفه غلطی داشتم اسکن کردم ریه م درگیر بود.

سلام عزیزم 

شما روز چندم اسکن کردی ؟ علایمت چی بود 

من روز هفتمهه و خیلی خیلی خستم جون ندارم ، شما علایمت جی بود ، من سی تی ندادم هنوز 

ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام عزیزم منم تقریبن شش یا هفت روز بعد اسکن کردم.بدن درد سر درد حالا تهوع شدیدداشتم

من دیروز نهم یا دهم همچین چیزایی بود رفتم اسکن خداروشکر نبود ینی کم بود دکتر کف ب ۵ درصدم نمیرسه و گف پیکشو رد کردی ایشالله که اینجوری ، خدا به هممون رحم بکنه و بخیر بگزره 

ممنون خدا🍃🍃🍃