2777
2789
عنوان

استقلال مالی

156 بازدید | 23 پست

سلام به همه خانومای گل...دلم میخواد بدونم خانومهای خانه دار چه میکنن...ناراحتم که متکی به همسرم هستم...و همیشه به خاطر اینکه خودش خرید ها رو انجام داده منابع مالی من محدود بوده... راه حل میخوام چجوری از این وضع در بیام...

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو

منم میخوام بدونم

بچه ها لطفا بگید چه مشاغلی رو حتی در اوج قرنطینه بازم بهش محتاج بودید و نمیشد اون خرید رو انجام ندید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام بدونم بچه ها لطفا بگید چه مشاغلی رو حتی در اوج قرنطینه بازم بهش محتاج بودید و نمیشد اون ...

من کلا خیلی زود وفق میدم خودمو با محدودیت....خیلی روحیه بدیه و ناخودآگاه از مادرم گرفتم چون تو بچگی همیشه صرفه جویی میکرده و این تو ضمیر من بوده که نباید زیاد بخوام...با وجودیکه وضع مالی خودمون هم خوبه الان شکر خدا ولی نمیتونم زیادی بخوام

[QUOTE=148149429]منم هیلی بدم میاد بعضی جاها حتی دلمو شکوندالان دنبال کارم[/QUOTE

منم خیلی دوست دارم شاغل بشم پسرم دوسالشه و چون سابقه تشنج داره میترسم پیش کسی بزارمش....همین بهونه شده برا همسرم که فعلن خونه نشینم کنه

[QUOTE=148149675]ا...چ جالب منم پسرم دوسالشه خوب با دگترش مشورت کن اگ مشکلی نیست بزار پیش مامانت ک مراقبشم باشه[/QUOT

مامانم دوره بهم  زندگی مون خوبه ولی من ناخودآگاه زورگو کردم همسرم رو چون همیشه تابع خواسته ش بودم ....الان خیلی دیره برا تغییر....  

منم شهر غریبم کسیو ندارم اما حتما میخام برم سرکار ب نظرم استقلال اعتماد ب نفس زنو بالا میبره

میدونی مشکل اینجاست که به مهدهای محلمون هم اعتماد ندارم...الانم که کرونا اجازه نمیده هیچ کاری کرد....

میدونی مشکل اینجاست که به مهدهای محلمون هم اعتماد ندارم...الانم که کرونا اجازه نمیده هیچ کاری کرد... ...

اره،حق داری الان با کرونا نمیشه اما بعد پیگیر باش فوقش بچه رو میزاری مهدی ک نزدیک محل کارته

تهرانی؟

اره،حق داری الان با کرونا نمیشه اما بعد پیگیر باش فوقش بچه رو میزاری مهدی ک نزدیک محل کارته تهرانی؟

یه دختر ۶ ساله هم دارم اون امسال میره کلاس اول...باید سر دوتاشونو با هم بکوبم به طاق  

یه دختر ۶ ساله هم دارم اون امسال میره کلاس اول...باید سر دوتاشونو با هم بکوبم به طاق   ...

پس شرایطت از من سختتره😁😁

امسال ک مدارسم مجازیه کلا باید با دخترت خودت کار کنی😁😁

انشالله ب هرچی میخای برسی