2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا

103 بازدید | 4 پست

خانوما چشمم یه ساعتایی از روز درد میگیره بچه کوچیک دارم خوابم کمه و پا میشم شیر میدم

سمت راست چشم راستم و سمت چپ چشم چپم

خیلی میترسم توروخدا بگین کسی اینجوری شده

میگرن خفیف دارم اینم بگم

نفسم هایلین💜
خب از همون. منم دارم و این مشکلات رو شدیدش رو دارم

تاحالا سابقه چشم درد نداشتم

چشامو تکون میدمم درد میگیره

سرمم یکم درد میکنه

چیکار کنم یعنی از چیه

نرم دکتر؟ 

نفسم هایلین💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاحالا سابقه چشم درد نداشتم چشامو تکون میدمم درد میگیره سرمم یکم درد میکنه چیکار کنم یعنی از چیه ...

میگم من که میگرن دارم اینا برام عادیه ...شیاف دیکلوفنات بزار و چشماتو بپوشون با چشم بند یا روسری یه نیم ساعت دراز بکش اگر بهتر شد که از همون.

اگر نه حتما یه چشم پزشک برو ممکنه چشمات ضعیف شده باشه یا فشار چشمت بالا باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

آره میگرن منم داشتم خوب شدم قبلا قرص بلادونا پی وی می خوردم عالی بود البته خواب با غذا خوردن هم خیلی تاثیر داره رو میگرن من بعضی وقتها سوزن ارگوتامین سی میزدم خیلی بد بود برای چند ثانیه بدنمو بی حس میکرد بعد خوب میشدم

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝