من یه شوهر دارم که میشه گفت از همه چیش راضیم غیر تنبلیش نمی دونم چیکار کنم. تا چند وقت پیش کار پروژه ای داشت که داخل خونه انجام می داد .الان تقریبا بیکار . ساعت 10و11صبح از خواب پامیشه حتی اگه من زود از خواب پاشم . همش پا تلویزیون فیلم می بینه .لباساشا تا مجبور نشه اتو نمیزنه من مجبورم گاهی خودم اتو بزنم .وقتی بهش میگم برو تا سر خیابون فلان چیز بخر حال پیاده رفتن نداره همش بهونه که گرمه و فلان و عصری با ماشین میریم.اصلا پیاده روی بلد نیست. خلاصه دارم رنج می کشم از این تنبلیش .استعدادش فوق العاده است ولی به خاطر تنبلیش الان بیکار تو روخدا بگید من چیکار کنم😭😭😭
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
اتفاقا داماد خانواده شوهرمم عین شوهر شماست همش خواهر شوهرم میناله که چرا وقت برا دوکلمه حرف زدن باشو ...
نه من دلم میسوزه که تمام کارها و. استرس با شوهرمه بعد برادراش ریلکس و. اعصاب آروم بعد بهتر از من هم دارن زندگی میکنن چون. منبع درامدشون. مشترکه غزیزتر. هم هستن انگار نه انگار که شوهر من باعث رشد مالی پدرشون و خودشون بوده
لیسانس 31ساله. به خدا قطره های اهن ومولتی ویتامین بهداشت که برا بچم گرفتم افتضاح بود بچن اصلا همه رو ...
جدای از بحثمون ، همون قطره هایی که بهداشت میده بهش بدین ، قطره های خارجی اکثرا تقلبی هستن ، من به پسرم آیروویت دادم ، یه کرش درست میومد یه کدش نمیومد هر چی به داروخانه گفتم زیر بار نرفت چند ماه بهش دادم به سازمان غذا و دارو اطلاع داده بودم ولی از بس داروخانه حمایت میکرد گول خوردم بهش دادم تا بعد از چند وقت سازمان غذا و دارو بهم زنگ زد گفت قطره آهن تقلبی بهش نده ، من خیلی تحقیق کردم بهترین قطره ها همون اونایی هست که مرکز بهداشت میده ، این خارجی ها یا تاریخ گذشته است یا تقلبی هست تو ایران پر میکنن ، اگه بهش اصلا ندیم که خیلی بهتره سفرتون و قوی کنین ، تنبل هست ولی همه ی حرفاش اشتباه نیست ، سیاه سیاه بهش نگاه نکن
جدای از بحثمون ، همون قطره هایی که بهداشت میده بهش بدین ، قطره های خارجی اکثرا تقلبی هستن ، من به پس ...
نه ایرانیه ولی با طعم تافی خوبه لیپوزفر .چمیدونم ادم تو این دوره زمونه نمی دونه چی درسته چی نه . بین حقو باطل انداره یه مو فاصله است . اره ولی پول نداشت که میخواست از زیر خرید قطره در بره.
نه شغلشون یکی هست پول اصلی به حساب پدرشوهرم ریخته میشه بعد اون به حساب بچه ها میریزه به یک اندازه انگار نه انگارتمام حمالی برای شوهر منه تازه اگر چیزی هم بخوان بخرن مثلاماشین و. اثاث خونه عوض کنن جدا میگن میریزه به حسابشون
لیسانس 31ساله. به خدا قطره های اهن ومولتی ویتامین بهداشت که برا بچم گرفتم افتضاح بود بچن اصلا همه رو ...
تایپیک قبلی من و بخون ، به خاطر تنبلی پسرم خیلی حرص میخوردم ، الان اومدم بیرون گفتم تو که میخوای تا ظهر بخواب منم برم بیرون به کارام برسم ، مثل اینکه برق سه فاز گرفته باشدش پا شد گفت منم هزار تا کار دارم ،این روش خیلی جواب داده هم روی شوهرم هم پسرم ، اینکه میگم من میرم بیرون کارام و انجام بدم شما هم بچه نگه دارید ، ماه بعد میخوام بدم کلاس زبان شرکت کنم بچه رو بزارم پیش اینا تا حرص بخورن ،هر آدمی ذاتا از سوء استفاده بدش میاد ، منم از تنبلی اینا سوء استفاده میکنم واقعا جواب داده ، تو هم بگو میخوام برم کلاس تا بدم سر کار خرج مون و دربیارم تا حرص بخوره
جدای از بحثمون ، همون قطره هایی که بهداشت میده بهش بدین ، قطره های خارجی اکثرا تقلبی هستن ، من به پس ...
اما اینا که میگین سیاه نگاه نکنم قبول دارم حرفتون میگم فقط مشکلم تنبلیشه . میگم حالا کار پیدا نکردی تو خونه بیکار نشستی طوری نی لااقل می بینی تو یخچال هیچ میوه ای نداریم تا سرخیابون پیاده برو بخر . همش ماشین تا نانوایی ام باید بره باماشین.
همه آدم ها تو زندگیشون یه مدت اینطوری میشن بهش زمان بده ، اگه درست نشد ، آگه پدر مادرت ظرفیت دارن با اونا و خانواده شوهرت درمیان بزار ولی سعی کن خودت قلقش و پیدا کنی ، آدم عادی هست ، عقب افتاده نیست که خوب و بد و می فهمه ولی فکرش جایی نمیرسه ، صبر کن درست میشه