2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 73 پست
پول از کجا میارید پس

کرای خونمون پدرش میده . پولم از کارای پروژه ای یه ماه کار داره دو ماهم بیکاره . خیلی با قناعت داریم خرج می کنیم .تا الانم هشت میلیون به باباش غیر کرایه بدهکاریم.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

لیسانس 31ساله. به خدا قطره های اهن ومولتی ویتامین بهداشت که برا بچم گرفتم افتضاح بود بچن اصلا همه رو ...

استارتر هر چی کوتاه بیای بدتر میشه 

برای خودش هم بده 

فردا روز میشه 40 ساله بیکار .... الان هنوز سنش کمتره می تونه بره جایی مشغول بشه 

اگر از مهربونی و صحبت نتیجه نگرفتی با دعوا تلاش کن .... شده از خونه بندازش بیرون   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی لباس های شوهرو زنا اتو میزننا

عزیز دلم اگه هنوز مجردی شوهرتو بد بار نیار  

زن و شوهر شریک زندگی ان باید همکاری کنن

انشالله به عشقتون برسید  

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
من یه دونه داشتم اوایل زندگی وضع مالی مون خوب نبود خیلی تلاش کرد خونه و مغازه خرید ، شروع کرد به تنب ...

روشت خوبه😀

ولی جدا به ذات آدم برمیگرده شوهر من فعال شغلش آزاد یک ساعت پیش بیدار شده رفته

دو. تا برادرشوهر دارم افتضاح اصلا از در خونه بیرون نمیرن

اونوقت شغل و. منبع درآمد مشترک

حمالی شوهر من میکنه بخور بخور اونا

ولی خب اخلاق شوهر منم اینه دیگه هرچی میگم تو کمتر کار کن میگه نمیتونم تو. خونه بمونم مثل اونا باشم

کرای خونمون پدرش میده . پولم از کارای پروژه ای یه ماه کار داره دو ماهم بیکاره . خیلی با قناعت داریم ...

ای بابا،خدا بخیر کنه،ان شاءالله خدا کمکتون کنه..کاش بتونی یه کسب و کار خانگی باهم تشکیل بدین ان شاءالله همه چی درست مبشه

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
ای بابا،خدا بخیر کنه،ان شاءالاه خدا کمکتون کنه..کاش بتونی یه کسب و کار خانگی باهم تشکیل بدین ان شاءا ...

اره منم تو فکر کسب و کار خونگیم فقط منتظرم دخترم غذا خوربشه بتونم گاهی جایی بذارمش. 

روشت خوبه😀 ولی جدا به ذات آدم برمیگرده شوهر من فعال شغلش آزاد یک ساعت پیش بیدار شده رفته دو. تا ب ...

همین که سحر خیزه خداروشکر کن

اینطوری بدتر میشه 

خوب چیکار کنم باید یه منبع درامدی داشته باشیم. بچم بزرگ شه خرجش بیشتر میشه

فایده نداره😭

کلا خیلی راحت طلب .همین الان پیشنهاد یه کار پروژه ای یه ماهه شش میلیونی داره ولی دید کاره سختی داره ردش کرد 😢

دیگه زیادی سحر خیز شوهر من از این ور بوم افتاده سحرخیزیش باعث میشه ما هم زود بیدار. بشیم 

اتفاقا داماد خانواده شوهرمم عین شوهر شماست همش خواهر شوهرم میناله که چرا وقت برا دوکلمه حرف زدن باشوهرم ندارم. بسیار کاری . ماشاا..  خونه بزرگ باغ دارن . اما این پسر دامادشونم میبینه و باز نمیخواد یه تلاشی بکنه

کلا خیلی راحت طلب .همین الان پیشنهاد یه کار پروژه ای یه ماهه شش میلیونی داره ولی دید کاره سختی داره ...

چون داره میگذره .... به پدرش بگید دیگه کمکش نکنه .... خودت هم تحویلش نگیر 

بذار برات توضیح بدم وقتی شما بشی نان آور خانواده چی میشه.... 

هر روز که میگذره شوهرت تنبل تر میشه ، کم کم ازت طلبکار میشه و پول می خواد ... بعد شما ازش بدت میاد 

اون هم چون دیگه پیش شما حس مردانگی نداره ، کلن به چشم همسر نمی بیندت ... 

سنش هم دیگه میره بالا و جایی کار بهش نمیدن ....