2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن باهمین اعتقاداتش تشویشقش کنی به کار کردن،اینهمه داسلام سفارش به کار شده واینکه صبح زود بیدارش ...

پدرش همیشه اینارا میگه . ولی یه روز بلند میشه دوباره یادش میره ولی این گفتین جانماز باشه انجامش می دم.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

شوهر منم دقیقا اینطوریه منم خیلی غصه میخورم تا سال ۹۵ که من درس میخوندم و از خونه میرفتم بیرون شوهرم ...

اخ پس یه همدرد پیدا کردم.

کرایه خونمون پدرشون می دن .الان با کلی قرض واینا زندگی می کنیم .و از کارای دور کاری که انجام می ده. ...

به نظرم با زبون خوش باهاش صحبت کن بهش جدی بگو من دلم میخواد تو با درآمدت واسم فلان چیزو بخری(یه وسیله تقریبا گرون)اونروزی که با پول کارکرد خودت اونو واسم بخری من واقعا درکنارت احساس خوشبختی میکنم.بگو می‌دونم یکم شرایط کار سخت شده ولی من دوست دارم تو بری دنبال پول و کار تو تکیه گاه منی کوه منی.

خیلی درد سختیه ، از آدم تنبل بدم میاد ، خودش و با من مقایسه میکنه ، البته کرونا هم خیلی تاثیر داشته

اخه اصلا دنبال کار نمیره درست و حسابی .همش میگه اخه کو کار . کاش فقط کار بود دلم میخواست یه بار ظرفاش خودش بشوره یه روز من رفتم خونه مامانم ظرفای دوروز پیشس هنوز تو سینک بود 

به نظرم با زبون خوش باهاش صحبت کن بهش جدی بگو من دلم میخواد تو با درآمدت واسم فلان چیزو بخری(یه وسیل ...

به خدا اینارا گفتم . ولی اصلا نتایجی بلعکس داده مثلا تا دیروز یخچالمون خالی خالی بود رفت یه کارت گرافیک کامپیوتر فروخت که پول تو کارتش باشه.

من یه دونه دارم نو پا 

من یه دونه داشتم اوایل زندگی وضع مالی مون خوب نبود خیلی تلاش کرد خونه و مغازه خرید ، شروع کرد به تنبل شدن تا بچه دوم آوردم یه کم به فکر افتاد ، الان میخوام بچه سوم و بیارم تا تکون بخوره وگرنه تا آخر عمرش میخوابه ، میبینم اطرافیان اونایی که بچه بیشتر دارن بیشتر تلاش میکنن ، یکی هم اینکه با کسایی که تلاش زیاد دارن و پول دارن رفت و آمد کنی