2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 73 پست
من یه دونه داشتم اوایل زندگی وضع مالی مون خوب نبود خیلی تلاش کرد خونه و مغازه خرید ، شروع کرد به تنب ...

اصلا من موندم بابا و مامانش درجه یک فرز و زرنگ این به کی رفته 😢

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند تا بچه اند؟

سه تا هستن این وسطیه . انقدرم باباش نصیحتش می کنه میگه رزق بین الطلوعین تقسیم می کنن و فلان ولی این باز تا ده و 11صبح خوابه.

سه تا هستن این وسطیه . انقدرم باباش نصیحتش می کنه میگه رزق بین الطلوعین تقسیم می کنن و فلان ولی این ...

از کی اینطوری  شده ؟ کرونا هم خیلی تاثیر گذاشته ؟  فیلم نگاه میکنه یعنی داره فکر میکنه ، اینا ۷ تا برادرن اونا از صبح تا ۱۲ شب کار میکنن ولی وضعشان خوب نیست ، این با این تنبلی اش وضعش از همه بهتره البته مغزش کار میکنه میدونه کجا سرمایه گذاری کنه ، شاید مال شما هم تو ذهنش دنبال کار پردرآمده ، یه مدت صبر و حوصله کن تحمل کن بهش زمان بده تا درست بشه

از کی اینطوری  شده ؟ کرونا هم خیلی تاثیر گذاشته ؟  فیلم نگاه میکنه یعنی داره فکر میکنه ، ا ...

والا مامانش میگه قبلا اینجور نبود اخه قبلا یه جا ساعتی میرفته با سرویس واینا .هفت صبح وقتی من باهاش ازدواج کردم از بد روز گار ریس اون سازمان عوض میشه و تعدیل نیرو میکنن . اخه من اصلا رو این حساب که کار داشت باهاش ازدواج کردم ولی دوره عقد کارشا از دست داد.یه دوجا رفت ولی اونجاهم درست نمیرفت یا دیر میرفت یا کارشون دقیقه نود انجام می داد. اخرم اومد بیرون .میگفت اونحا بدرد نمیخوره خرکاریه پول نمی دن ازاد کار کنم بهترا. اینم کار پروژه ای تو خونه می گرفت تا الانن .الانم که دیده نمیتونه با کار تو خونه چرخ زندگی بگذرونه میگه کار ثابت بهتره ادم یه پول ثابت بگیره ولی کو کار .یعنی چل شدم از دسش . شم اقتصادیش بد نیست استعداشم خوبه ولی مشکلش تنبلیه و دقیقه نودیش. باز شوهر شما خوبه به خدا . من به خدا گاهی دلم میخواد مهمونی بدم ولی هزینه یه مهمونی ساده ام ندارم.

والا مامانش میگه قبلا اینجور نبود اخه قبلا یه جا ساعتی میرفته با سرویس واینا .هفت صبح وقتی من باهاش ...

خیلی قانع نباش در حد خودت بخور بپوش مهمونی بده تا به فکر بیفته ، چند سالشه ؟ تحصیلاتش چیه؟ 

خیلی قانع نباش در حد خودت بخور بپوش مهمونی بده تا به فکر بیفته ، چند سالشه ؟ تحصیلاتش چیه؟ 

لیسانس 31ساله. به خدا قطره های اهن ومولتی ویتامین بهداشت که برا بچم گرفتم افتضاح بود بچن اصلا همه رو میداد بیرون. بهش میگم بیا حداقل دکتر برا چکاب نمیبریمش بریم داروخانه یه قطره درست و حسابی بگیریم. می گفت نه بابا بچه باید با چیزای طبیعی کم خونی نویره این چیزا خوب نیست برا بچه . دیگه خودم از پول عیدیای که پس انداز کرده بودم رفتم براش قطره خریدم.