من یه شوهر دارم که میشه گفت از همه چیش راضیم غیر تنبلیش نمی دونم چیکار کنم. تا چند وقت پیش کار پروژه ای داشت که داخل خونه انجام می داد .الان تقریبا بیکار . ساعت 10و11صبح از خواب پامیشه حتی اگه من زود از خواب پاشم . همش پا تلویزیون فیلم می بینه .لباساشا تا مجبور نشه اتو نمیزنه من مجبورم گاهی خودم اتو بزنم .وقتی بهش میگم برو تا سر خیابون فلان چیز بخر حال پیاده رفتن نداره همش بهونه که گرمه و فلان و عصری با ماشین میریم.اصلا پیاده روی بلد نیست. خلاصه دارم رنج می کشم از این تنبلیش .استعدادش فوق العاده است ولی به خاطر تنبلیش الان بیکار تو روخدا بگید من چیکار کنم😭😭😭
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
منبع درآمدتون الان چیه عزیزم؟(با عرض معذرت برای این این سوال شخصی رو میپرسم که شاید بتونم نظری بدم ک ...
اگه گفت لایکم کن
طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
من شوهرم خیلی تنبل بود اهل کار نبود بعدشم چش چرون و هیز بود با دوربین شکاری خونه مردمو دید می زد منم ...
نه شوهر من از ای لحاظا ادم خوبیه ادم معتقدیه . خیلی تو ایمانش سفت و محکمه .تنها بدیش اینه که تنبله .از هر راهی رفتم نتونستم درستش کنم . مشکل فقط تنبلیش نیست خیلی ام دقیقه نودی .مثلا یه کاری میگیره میزاره روز اخر بعد همش از استرس کارش گیر میفته .همش غر میزنه درسته کاری با من نداره ولی منم اعصابم خرد میشه.
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
شوهر منم دقیقا اینطوریه منم خیلی غصه میخورم تا سال ۹۵ که من درس میخوندم و از خونه میرفتم بیرون شوهرمم میرفت سر کار شغلش آزاده ، ولی از سال ۹۵ که باردار شدم و بچه دار اینم نشسته تو خونه ، تا ظهر میخوابه بعدش میره جلو تلوزیون یا یه گوشی میگیره دستش ، حالا منم تصمیم گرفتم بدم کلاس زبان تا اینم به فکر بیفته 😭