2821
2789

خطرناکه ها خون بیاد چند روزشه گفتی 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببر دکتر نشون بده 13روز تا حالا باید خوب میشد چرا خون میاد

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۱۳ روز ناف اش نه عفونت داره نه تورم سیاه هم شده

خوب ببرش پیش دکترش نشون بده 

بعضی بوه ها خوش گوشتن بعضی ها هم نه من مامانم بچه که بدنیا میاد بهش روغن زرد میزنه تا نرم بشه و بیفته خونم نمیاد راحت اصلا بچه نمیفهمه هیچی منن دخترم سومین روز افتاد لباسش پر خون فرداش بردم گفت نن خدا رو شکر نافش عفونت نکرده 

بعضی بوه ها خوش گوشتن بعضی ها هم نه من مامانم بچه که بدنیا میاد بهش روغن زرد میزنه تا نرم بشه و بیفت ...

پس ممکنه علامت این باشه که میخواد بیوفته؟هیچ بوی عفونتی هم نداره

عزیزم من پرستارم. خونی بودنش خطرناک نیس. ولی نشانه افتادنش هم نیس. احتمالا جای گیر کرده. نافی ک بخاد بیفته خونی نمیشه. اول خشک میشه کامل بعد میفته. اینکا خونی شده یعنی زمانش نیس. شما فقط مواظب باش عفونت نکنه. پماد موپیرسین بزن و با پماد چربش کن تا اذیت نشه. 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز