2777
2789
عنوان

عكس جهيزيه

502 بازدید | 42 پست

يه مدته نامزد كردم.اما خونوادم زياد راضي نيستن.هرچي صبر كردم برام جهيزيه نخريدم.منم ديگه طاقتم سررفت گفتم با همون پول تو جيبي هام براي خودم چندتا تيكه ي ظرف كوچولو بخرم و كم كم شروع كنم ب خريده جهاز

امروز دو سه تا ظرف بيست سي تومني سفارش دادم برام اوردن.مامانم تا ديدشون گفت اينا چيه خريدي چقد زشتن و بهم پوزخند زد و رفت😒😐.خواهش ميكنم نظره واقعيتون رو بگين

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم

خیلی خوشگلن  

ان شا الله جهازت جور بشه و بری سرخونه زندگیت

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...