2777
2789
عنوان

ااا😢ااا

114 بازدید | 12 پست

بچه ها کیا بی قید و شرط مهربونن حتی وقتی بقیه هم بهشون بدی میکنن برو خودشون نمیارن و نارحت نمیشن؟ 

من قبلا اینجوری بودم اما همش غصه داشتم که چرا جواب ندادم و اینا 

الان جواب میدم یا قهر میکنم یا خودمو سنگین رنگین گرفتم حس میکنم دلم سیاه شده از اون نظر میگم خوبه جواب دادم اما باز حالم خوب نیست☹️

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بی قید و شرط بداخلاقم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دقیقا بدترین خصوصیت یه انسانه 

یکی رو دارم که شب و روز به فکرمه💖 ....................................                                                .........................................................................  طلبکاره پولشو می خواد😎😁😂

من الانم همون جوری ام 😢😢

چرا تاپیکا امشب ناراحت کننده اس؟ 😥

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

من انقدر جواب ندادم و ریختم تو خودم و اومدم خونه گریه کردم چشمام چروک شدن 🙁 خیلی بده اینجوری 

ب نظرم اینجور مهربون بودن ی ضعفه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منم دقیقا اینجوری بودم  ،ولی خوبه به همین روش ادامه بده ،لازم بود جواب بده و از خودت دفاع ...

حال دلم خوب نیس آخه

همش حس سیاهی دارم 

چ چیزی عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؟ 

منظورم اینه منم اینجوریممم دلم نمی یاد زیاد دل کسی رو بشکونم حتی وقتی یه لباش یه مقدار خوشکلم می پوشم و وقتی کسی زیاد وضع مالی خوبی نداره سعی میکنم زیاد جلو اون خوب نپوشم  در حالی که اصلا مردم نسبت به من اینجوری نیستند

یکی رو دارم که شب و روز به فکرمه💖 ....................................                                                .........................................................................  طلبکاره پولشو می خواد😎😁😂
منظورم اینه منم اینجوریممم دلم نمی یاد زیاد دل کسی رو بشکونم حتی وقتی یه لباش یه مقدار خوشکلم می پوش ...

وای دقیقا اونموقع ک خوب بودم

مردم اصلا نسبت بمن اونجوری نبودن