2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده؟؟

82 بازدید | 10 پست

خواب دیدم با شوهرم سوار یه اسب مشکی بودیم و میگفتم مقصدمون حرم امام حسینه.تو بیابون روی اسب درحال حرکت بودیم.

به نظرتون تعبیرش خوبه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالاه به کمک امام حسین مشکلتون حل میشه دیدن اسب تو خواب خیلی خوبه  موفقیته

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...

اسب خیر و برکته 

زیارت امام حسینم داشتی میرفتی که دوچندان میشه انشاا...

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

کسی تعبیر این‌میدونه

البته بااجازه استارتر

خواب دیدم یه شخصی نوزادی رو داد دستم

اطرافن همهمه بود اما هیچکس نمیدیدم

شنیدم که نوزاد دختر و امام حسین داد دستت 

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
خدا کنه به حرمت امام حسین خدا بهم نظر کنه. یعنی میشه حاجت روا بشم؟؟

انشاءالله که هر چی صلاحته همون میشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
کسی تعبیر این‌میدونه البته بااجازه استارتر خواب دیدم یه شخصی نوزادی رو داد دستم اطرافن همهمه بود ...

نوزاد توی خواب تعبیر خوبی داره

یه اتفاق مثبت و جدید توی زندگی

خیره انشاءالله