دوستان عزیز ایا امکان این هست که روز دهم پری رابطه برقرار شه و بارداری رخ بده؟ ب خاطر شب کاری شوهرم و یه سریع مشکلات تعداد اقداممون کم بود ینی همون یه بار :(خیلی خوشبینم در عین حال نا امید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزدلم بسپار به خدا.حیلیا هستن که با یکبار رابطه که جلوگیری نداشتن باردارشدن.ازته دلم میخام خدا زمانی بهت بچه بده که بسلامتی و سر وقت به دنیا بیاد و عاقبت بخیر بشه
دوستان اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه ادم راحت میتونه بحرفه.... چند سالیه ک بیماری ام اس دارم و بخاطر اوج گرفتن مریضیم سه سال از ازدواجم میگذره حالا ک بهتر شدم میخوام اقدام کنم چون دکترم گفت بارداری برات خوبه بعد از چکاپ کلی و سونوگرافی فهمیدم کیست اندومتریوز دارم خیلی غمگینم خیلیییییی😭
تو نت خیلی گشتم گفته بود اسپرم حداکثر میتونه تا 5روز زنده بمونه اگه واقعیت داشته باشه امکانش میتونه باشه... اونم اگه همه چی تو بدنم اوکی باشه و خدا بخواد... باردار شدنم تو این اوضاع مثل معجزست...