2777
2789
عنوان

روزهای انتظار تا بارداری

98 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز ایا امکان این هست که روز دهم پری رابطه برقرار شه و بارداری رخ بده؟ ب خاطر شب کاری شوهرم و یه سریع مشکلات تعداد اقداممون کم بود ینی همون یه بار :(خیلی خوشبینم در عین حال نا امید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم بسپار به خدا.حیلیا هستن که با یکبار رابطه که جلوگیری نداشتن باردارشدن.ازته دلم میخام خدا زمانی بهت بچه بده که بسلامتی و سر وقت به دنیا بیاد و عاقبت بخیر بشه

خدایا شکرت
بعید می‌دونم عزیزم،چون تخمک گذاری به این سرعت اتفاق نمیفته

بعد از پریود هم امکان بارداری هست

پس چرا میگن اگ بعد پریود باردار شی بچت دختر میشه اگر تو دوره تخمک گذاری باشه پسر میشه؟

✨Do your best✨

دوستان اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه ادم راحت میتونه بحرفه.... چند سالیه ک بیماری ام اس دارم و بخاطر اوج گرفتن مریضیم سه سال از ازدواجم میگذره حالا ک بهتر شدم میخوام اقدام کنم چون دکترم گفت بارداری برات خوبه بعد از چکاپ کلی و سونوگرافی فهمیدم کیست اندومتریوز دارم خیلی غمگینم خیلیییییی😭

تو نت خیلی گشتم گفته بود اسپرم حداکثر میتونه تا 5روز زنده بمونه اگه واقعیت داشته باشه امکانش میتونه باشه... اونم اگه همه چی تو بدنم اوکی باشه و خدا بخواد... باردار شدنم تو این اوضاع مثل معجزست...