2777
2789
عنوان

ویار بارداری

163 بازدید | 38 پست

خانما هفته ۷ هستم اوایل خیلی گرسنه بودم و غذا و میوه و مغزیجات میخوردم الان اسم غذا میاد حالم بد میشه..نمیتونم بخورم امروز نهار نخوردم شامم ی دوتا لقمه بزور خوردم چکار کنم؟واسه جنین مشکلی پیش نمیاد؟فقط غذا نمیخورم جونم به میوه ست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو رفتی تا حالا

اره ۶ هفته و ۵ روز رو حساب پریود رفتم کیسه و جنینو دید ولی گفت فعلا ضربانی نمیبینم دکترم تو مطبش سونو داره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اره ۶ هفته و ۵ روز رو حساب پریود رفتم کیسه و جنینو دید ولی گفت فعلا ضربانی نمیبینم دکترم تو مطبش سون ...

من ۵ هفته رفتم فقط ساک و دید 

خیلی نگرامم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من ۵ هفته رفتم فقط ساک و دید  خیلی نگرامم

خیلی زود رفتی ب من گفت نگران نباش برو دوهفته دیگ بیا منم نگرانم ولی همه میگن زود رفتی سونو..دکترم بهم گفت برم میخواست ببینه داخل رحمه یانه 

خیلی زود رفتی ب من گفت نگران نباش برو دوهفته دیگ بیا منم نگرانم ولی همه میگن زود رفتی سونو..دکترم به ...

حالت تهوع از پا درراوردتم 

اما واقعا نگرانم.

دکترم به من شیاف داد از اون بیشتر میترسم

میترسم بیخودی جاشو سفت کنم😭😭

حالت تهوع از پا درراوردتم  اما واقعا نگرانم. دکترم به من شیاف داد از اون بیشتر میترسم میترسم ...

خیلیا ب من اینجا گفتن ک وقتی علائم بارداری داری و بیشتر میشه نشونه خوبیه بارداری روبه جلو هست..نگران نباش بسپارش دست خدا خودش داده خودشم نگهش میداره ..من اول ناراحت بودم ولی انقدر حالم بده ک دیگ بیخیال نگرانی شدم فقط میگم س ماه بگذره حالم برگرده من همش خوابم یا کف خونه افتادم 

خیلیا ب من اینجا گفتن ک وقتی علائم بارداری داری و بیشتر میشه نشونه خوبیه بارداری روبه جلو هست..نگران ...

اخ گفتی خواب 

یعنی میگم ولم کنن بیست و چاری بخوابم 

الانم دارم از تهوع میمیرم

اخ گفتی خواب  یعنی میگم ولم کنن بیست و چاری بخوابم  الانم دارم از تهوع میمیرم

دور از جونت...شماهم خسته شدی از خوابیدن؟

من شبا ۲ خوابم میبره ۱۲ بیدار میشم حالت تهوع دارم باید دراز بکشم ی چیزی میخورم دوباره ۳ عصر خوابم تا ۶ یعنی دیگ حالم داره بهم میخوره از این وضعیت حتی حال ندارم اب بخورم 😂😂

دور از جونت...شماهم خسته شدی از خوابیدن؟ من شبا ۲ خوابم میبره ۱۲ بیدار میشم حالت تهوع دارم باید درا ...

من با این اوضاع به عشق ۲ ساله ام دارم تازه فک کن🤣🤣🤣🤣باید صبحانه و ناهار و شام پسرمم حاضر کنم و بهش برسم