2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو 💚پامبر(ص)💚و💚امام علی(ع)💚و💚حضرت فاطمه(س)💚و💚امام حسن(ع)💚 و 💚حضرت عباس(ع)💚 و 💚سیدالشهدا(ع)💚 و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه⚘سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

میشه دعا کنید و این آیه رو واسه حاجتم بخونید

😭😢🙏💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون🌼

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢سکینه به معنی آرامش🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم لطفا برا حاجت دل منم دعا کن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
ممنونم بخونیم ببینیم چی میشه دهن گشادشونو میبندن یانه ومن الله توفیق😂

من راستش ی وقت میدونم کسی با زبونش میخواد من و بچزونه یا خواسته ای دارم میخوام نه نگن تو دلم میخونم آروم فوت میکنم سمتشون جواب میده

من راستش ی وقت میدونم کسی با زبونش میخواد من و بچزونه یا خواسته ای دارم میخوام نه نگن تو دلم میخونم ...

چه خوب ..منم وقتی میخام کاریکه کردمو مثلا دیگران متوجه نشن همینو خوندم و واقعنم جواب گرفتم واسه زبون بندم مامانم میگه ۴قلو بخونید اونم جواب میده

مرسی که تجربه ت و دراختیارم گذاشتی بعد یعنی مثلا چه کاری که دیگران متوجه نشن؟ 

خواهش

خب مثلا خانواده همسرمن وقتایکه میان خونمون خیلی کنجکاون ببینن من چی خریدم حتی تو کشو یا اتاقارو بازدید میکنن منم سریع این سوره رو میخونم ک نبینن چون دیدنشون باعث میشه دعوا بندازن تو خونمون ذهن مریضی دارن