2777
2789
عنوان

دهانشویه

6480 بازدید | 19 پست

کیا استفاده میکنن؟من دندون عقلمو ک جراحی کردم دکتر بهم داد روزی س بار استفاده میکردم عالی بود هم از پلاکت رو دندون جلوگیری میکرد هم بوی دهنو از بین میبره ..ولی شنیدم نباید دائم استفاده بشه ب دندون ضرر میرسونه شماهم اینو شنیدین؟کسی هست مدام استفاده کنه؟از دندانپزشک پرسیده؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم .نباید زیاد استفاده بشه چون رنگ دندون رو تغییر میده و عوارض هم داره

چ بد اخه خیلی خوبه ادم احساس خوبی داره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الان توفیلم دودکش عفت وعالیه استفاده کردن خخخخ

اره همون خیلی وقت بود میخواستم بپرسم گفتم رفتم دندونپزشکی از دکترم میپرسم ک دیگ کرونا اومدو باردار شدم نرفتم الان ک دیدم دودکش یادم افتاد😂😂

عزیزم  اگه کلروهگزیدین باید بعد درمانت قطعش کنی ولی میتونی واسه استحکام دندونات دهانشویه سدیم فلوراید بخری که 0/9درصد داره که هفته ای یه بار استفاده میشه و یه دونه0/09درصد داره که اینا روزانه اس ینی روزی یه بار استفاده میشه

همه چی درست میشه
 باعث سرطان دهان‌میشه کم‌استفاده کن زیاد ک بزنی یه بار بعد نزنی فک‌میکنی کثیفن یه جور موتادش ...

اره اینم هست ک وابسته بشی.اون ی هفته ک‌میزدم عالی بود اونو داد ک بخیه داشتم چرک نکنه 

دهانشویه کلرهگزیدین رو تا ۱۰ روز بعد از جراحی یا جرم گیری استفاده کنید ، بعد از این تایم تاثیرش کم ت ...

اره دیگ فقط همون یک هفته ک بخیه هام خوب شد استفاده کردم تاحالا استفاده نکردم 

بله عزیزم .نباید زیاد استفاده بشه چون رنگ دندون رو تغییر میده و عوارض هم داره

مثلا چند روز استفاده بشه رنگ دندان رو عوض نميكنه ؟ دندانهاي من فوق العاده مستعد رنگ پذيري هستن و متاسفانه التهاب و عفونت لثه هم گرفتم فعلا دارم ليسترين سبز رو استفاده ميكنم اما خيلي اثر نكرده