2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید بچم دیگه هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 88 پست
والا پسر منم خیلی بدغذا شده، اولش گفتم‌بخاطر دندونه ولی الانم غذا بهش میدم اوق میزنه

مثل پسر من

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ویتامینو راست میگی باید امتحان کنم چون من اصلا نمیدم

منم دخترم از غذا افتاده بود براش ویتامین خریدم از این جویدنی ها که مثل پاستیله وقتی میخوره سریع گرسنش میشه ماشالاه میره و میاد میگه مامان چی دالیم بخوریم😁

چه غذاهایی میتونم بهش بدم

برنج و با آب خورش و مرغ و اینا له کن بهش بده کلا غذاهای آبکی درست کن پوره سیب زمینی نمیخوره با کره بهش بدی 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
چندتا دندون داره 

دوتا پایین یه نیش از بالا

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
من يه دختر سه ساله دارم كه تازه مستقل شده و دارم يه نفسي ميكشم اما باز له له ميزنم براي داشتن ي ...

پسر بزرگم سه سال و نیمس این ۸ ماه و نیمه خیلی سخته 

منم دخترم از غذا افتاده بود براش ویتامین خریدم از این جویدنی ها که مثل پاستیله وقتی میخوره سریع گرسن ...

چند گرفتی

دخترمن یه ماه درست حسابی نخورد سر دندونش. بعدشم شله زرد زیر یکسال ممنوعه عزیزدل. طبق کارت تغذیه بر ...

نمیدونستم آخه خیلی خوشش اومد یه سری دادم بعد اون دیگه درست میکردم براش

دختر من یک.سال و.نیمه کارم فقط گریه بود باهاش الان دیگ.کاری بکارش ندارم هیچی نخورد میزارم جلوش یامیخوره یانه والله

دنیایه واقعیشم اینقدر ارزش نداره که شما تو مجازی داری خودتو جر میدی...
برنج و با آب خورش و مرغ و اینا له کن بهش بده کلا غذاهای آبکی درست کن پوره سیب زمینی نمیخوره با کره ب ...

پوره زیاد از اولش نمیخورد برنج رو فردا امتحان کنم صبحونه چی