2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید بچم دیگه هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 88 پست
میشه نگران نباش اگر ۲ ،۳ قاشقم بخوره بستشه

دو قاشق مربا خوری میخوره بقیشو میریزه بیرون

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
نگران نباش برا دندوناش😍

خداکنه 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا هیچی نمیخوره  خداوکیلی در ۲۴ ساعت هیچی نمیخوره!!!!!

فقط شیر خودمو میخوره با هر وعده دو قاشق مربا خوری غذا رو میخوره بقیرو میریزه بیرون

عیبی نداره درست میشه

خداکنه

فقط شیر خودمو میخوره با هر وعده دو قاشق مربا خوری غذا رو میخوره بقیرو میریزه بیرون

خوب نه خودتو اذیت کن نه اون طفل معصوم رو براش بپز دوست داشت میخوره نداشت نمیخوره(روش مادران فرانسوی)

خوب نه خودتو اذیت کن نه اون طفل معصوم رو براش بپز دوست داشت میخوره نداشت نمیخوره(روش مادران فرانسوی)

مادرای ایرانی باید غصه بخورن نخورن نمیشه😄

نه عزیزم چرا باید الکی زندگی رو به یه بچه زهر کنی

خیلی سخته به خدا بچه بد غذا

خیلی سخته به خدا بچه بد غذا

تنوع بده به غذاهاش حریربادوم درست کن فرنی باموز فرنی با خرما کته با گوشت پوره ی هویج پوره ی سیب زمینی باکره ماکارونی ماهیچه یکم لیمو ترش تازه به غذاش اضافه کن مزه داربش

من يه دختر سه ساله دارم كه تازه مستقل شده و دارم يه نفسي ميكشم اما باز له له ميزنم براي داشتن ي ...

ای جوووونم منکه هنوز مادرنشدم ولی میدونم خیلی شیرینه🤩❤😍

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟