2777
2789
عنوان

برای اولین بار تاپیک مادر شوهر

179 بازدید | 13 پست

بچه ها من باردارم و استرس برا نی نی خوب نیست.خونم عسلویه ست مرخصی اومدیم شهرستان.تو خونه پدری شوهرم یه اتاق جدا هست ک مال خودمونه.کل خورد و خوراکمون هم از مادر شوهره افریته جداست..چون من کلن باهاش سلام هم نمیکنم ب دلایل بسیااااااار قوی..دوس داره اذیتم کنه..بلند بلند با خودش حرف میزنه و غیبت منو میکنه ک بشنوم..مثلا میگه قابلمه هام نیست حتما شما بردین😰😰هر روز صداش میاد.صداشو ک میشنوم عصصصبی میشم  ب نظرتون چیکار کنم.الان کارد بزنی خون ازم نمیچکه.شما بودین چه رفتاری نشون میدادین

مهربونی  میکردم خجالت بکشه

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم اومد پیشم بیرونش کرد..خلقت ادمی نداره..میگه هیچ کس خونم نیاد

اوه دلم برا مادرت سوخت .. عزیزم ما هم هیچی پول نداشتیم اومدیم مستاجر شدیم ماهی خداتومن کرایه میدیم اما حداقل راحتیم 

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
اوه دلم برا مادرت سوخت .. عزیزم ما هم هیچی پول نداشتیم اومدیم مستاجر شدیم ماهی خداتومن کرایه میدیم ا ...

اون روزی ک مادرمو بیرون کرد بدترین روز عمرم بود.گفت مگه نمیگم کسی خونع من نیاد.😥😥