2777
2789

من ۲۷هفته رفتم بعد۳۴چرا دکتر‌معاینت کنه سرپسراولم کلا دکتر اصلا معاینه نکرد منو..میخوای طبیعی زایمان کنی؟

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳۳۶ دکتر مسخره اینقد منو ترسوند😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
من ۲۷هفته رفتم بعد۳۴چرا دکتر‌معاینت کنه سرپسراولم کلا دکتر اصلا معاینه نکرد منو..میخوای طبیعی زایمان ...

اره خودم ک طبیعی انتخاب کردم 

الان فردا میشم ۳۴ فکر کنم دفعه پیش گفت میخاد معاینم کنه ببینه لگنم خوبه یا نه 

اره خودم ک طبیعی انتخاب کردم  الان فردا میشم ۳۴ فکر کنم دفعه پیش گفت میخاد معاینم کنه ببینه لگ ...

اره اگه طبیعی بخوای معاینت میکنه عزیزم پسر اولم تو ۳۰هفته ۱۶۰۰بود.پسردوم که تازه سونو بودم ۲۷هفتگی۱۸۰۰بود

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چرا چی گفت ؟؟؟

گفت اوووه چه خبره.بچه ات درشته.برو دوباره آزمایش بده ببینم قند نداشته باشی! یه ماه پیش تست تحمل گلوکز دادم😖

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اره اگه طبیعی بخوای معاینت میکنه عزیزم پسر اولم تو ۳۰هفته ۱۶۰۰بود.پسردوم که تازه سونو بودم ۲۷هفتگی۱۸ ...

پس فردا معاینم می‌کنه باشه مرسی ب سلامتی عزیزم 

من ۳۰هفته ۱۴۳۰ بود وزنش کم بوده؟

گفت اوووه چه خبره.بچه ات درشته.برو دوباره آزمایش بده ببینم قند نداشته باشی! یه ماه پیش تست تحمل گلوک ...

جدی ؟؟؟باز ب من گفت یکم بیشتر ب تغذیت برس ۱۴۳۰بوود وزنش

پس فردا معاینم می‌کنه باشه مرسی ب سلامتی عزیزم  من ۳۰هفته ۱۴۳۰ بود وزنش کم بوده؟

نه عزیزم فقط الانکه فصلشه انبه زیادبخور موز خرما شیر جوانه گندم ماش اینها خیلی تاثیرداره وزن نی نیتم خوبه 

نه عزیزم فقط الانکه فصلشه انبه زیادبخور موز خرما شیر جوانه گندم ماش اینها خیلی تاثیرداره وزن نی نیتم ...

میخورم همه چی انشالله ک خوب باشه دیگه ایندفعه ک برم سونو 

جدی ؟؟؟باز ب من گفت یکم بیشتر ب تغذیت برس ۱۴۳۰بوود وزنش

من ۲۹هفته و دو روز بودم.طبق سونو.با تاریخ پریود میشدم ۲۸ و پنج روز.میگفت به تاریخ پریودت وزنش زیاده⁦☹️⁩😒